Jag har gjort som många andra...

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Jag har designat min egen bikini. Rösta på den så jag kan vinna massa fina priser. Eller tävla du också.


Knarkare kan inte knarka i blått ljus

För att slippa borrandet i lägenheten under gick jag till Stadsbiblioteket och pluggade idag. Det gick bra och var ganska trivsamt. Men så blev jag kissnödig och skulle gå på toaletten, vid entrén, innan jag gick hem. Där inne möttes jag av ett äckligt blått lysrörsljus och de båda toaletterna var upptagna. Jag stod där snällt och lyssnade på konstiga ljud från det ena båset. Efter en liten stund öppnades ena dörren, cirka 10 centimeter, och en sjukt sliten kvinna började väsa (hon hade knappt någon röst).
- Kan du hämta Ole?
- Vem?
- Ole, han som säljer koks.

Jag sa att jag kunde det, men istället för att leta upp Ole som säljer koks tog jag på mig jackan och gick hem.
På vägen ringde jag Sanna för att berätta om min sjukt konstiga upplevelse och sa att jag kanske borde sagt till killen som stod i receptionen. Jag blev för chockad för att tänka klart just då, men jag ringde faktiskt bibblan nu för en stund sen och berättade vad jag varit med om. Hon sa att de har vissa problem med knarkare och att hon beklagade att jag varit med om det vid mitt första besök på biblioteket. Hon var glad att jag ringde och hoppades att jag trots detta vill komma tillbaka. "Ja då" sa jag (men jag tror ändå jag pluggar hemma imorgon).
Och som den journalist jag är fortsatte mitt samtal med bibliotekskvinnan såhär:
- Varför har ni så konstigt blått ljus inne på toaletterna?
- Det är ju för att knarkarna inte ska kunna hitta sina vener.

Jahapp. Det är alltså i knarkstan jag bor nu. I stan där man måste ha en viss belysning på toaletterna för att knarkarna inte ska kunna spruta sig själva.
Och från det andra båset där jag hörde konstiga ljud, vad hände där? Snortade någon eller var det bara någon som var bajsnödig och fick ta i lite extra?

Jag kan sammanfatta såhär, om jag går tillbaka till biblioteket igen tänker jag INTE använda toaletten. Då får jag säkert en HIV-smittad kanyl med kokainrester på. Eller så får jag rabies eller herpes eller dör. Man vet aldrig.

Fy fan för knarkare! Håll er hemma för fan.

Vecka nio

Imorgon påbörjas min nionde vecka på Tidningen Foto. Nionde veckan är detsamma som sista veckan och det gör mig ledsen. Jag ser inte alls fram emot fredag då jag ska säga hej då till allihop. Och jag ser inte fram emot att sitta själv i x antal veckor och knåpa ihop ett C-arbete. Men, det ska göras och sen är jag klar med skolan och sen anställer nån grym arbetsgivare mig. Då får jag ett givande jobb och jag kommer vara glad och tjäna mer än 7.800 kr/månad.

...hoppas jag.

Myror i brallan

Jag är så lycklig idag! Först hade vi en supermysig familjemiddag hemma hos oss igår. Fia fyllde år så vi bjöd hem hela familjen Thörnqvist på middag. Min hallonpannacottapaj blev en succé till efterrätt.

Men det som får mig att hoppa av fnitter är att jag ska se Smask ikväll. på webbtv. Jag har varit lite ledsen i flera månader för att jag inte kommer kunna se spektaklet. Men så rapporterade Fialotta (klasskompisen, inte Davids mamma) om att det ska sändas. Och alldeles nyss bjöd Lisa in mig på en Skype-fördrink. Jag och David ska äta middag och se på Smask och sen (antar jag) gå ut och träffa folk.

Det är upplagt för en toppenkväll och jag tror hela helgen kommer bli kanon!


Klicka på bilden för att komma till Smasks hemsida.

Piteå

Jag insåg att jag kommer behöva vara i Piteå nästan tre veckor  i vår. Oavsett hur mycket jag älskar den stan så kommer jag sakna mitt hem. Hemma är ju här, i Helsingborg, nu.

18 maj Seminarium för C-arbete. Jag hoppas att jag får opponera och redovisa samma dag, annars måste jag upp redan den 11 maj
22 maj Sandra och Marcus gifter sig. JIHOOOO!
25 maj lämna C-arbete till arkivering.
31 maj Slutseminarium C-arbete
1 juni Redovisning av praktiken
3 juni EXAMEN

Lisa, är det okej att jag bor hos dig så länge?

För att han är underbarEfter en underbar dag kommer David hem med en bukett av mina favoriter - vita tulpaner.
Oj vad jag älskar honom!

Das glasögonCrappig bild med webbcam. Men grattis på födelsedagen Alex, här kom en bild på glasögonen. (Och du, lägg även märke till jack/tröjan jag köpt. Det är den vi kollade på på H&M). Nyfriserat hår också. Värsta nya tjejen.

Och Alex, ja så fort jag får den roliga panoramabilden där jag är "modell" ska jag visa den här. Vänta er inget annat än en lurig bild.


Jag klappar en livs levande älgko på Skånes djurpark. Observera skönheten som hänger runt min hals. Jag vill ha vill ha vill ha vill ha ett sånt objektiv. Kameran är i alla fall min =)

Och bara för att fina Alexandra fyller 25 år idag bjuder jag på den här:

Det här var för ca fem veckor sen när hon, i egen hög person, gästade oss i Helsingborg.

Jag har en stund att döda innan jag ska möta upp grabbarna för käk på Brooklyn, men jag har ärligt talat inte så mycket bilder att visa. Och de som är kul är inte tillfixade för att ligga på bloggen... Ikväll blir det konsert på Tivoli, eller THE Tivoli som det heter (löjligt) och om Björn ska med så blir det en kårkväll. Ni förstår, vi är båda studenter men ingen av oss har någon kår. Så när vi festar tillsammans blir det per automatik en kårkväll.

Gaah, nu svamlar jag. Hej då.

Yr i bollen

Igår hämtade jag mina nya, fina glasögon. Problemet är bara att jag blir alldeles yr av att ha dem på mig. Förmodligen har min syn förändrats rätt mycket sen ja skaffade mina gamla för typ...sex år sen. Hoppas ajg vänjer mig snart för nu är det helkoko allting.

Det var heller ingen vanlig jobbdag igår. C behövde fota lite panoramabilder, och jag fick vara "modell". Alltså, han tog ingen panoramabild på min kropp, nej nej. Vi åkte till Ramlösa Brunnspark och fotade pelargången där. Jag är med typ sju gånger i den sammansatta bilden. Ser jättekul ut. Jag siktar bland annat med pistol mot mig själv. Äsh vad svårt det var att förklara. Ni får helt enkelt köpa nästa nummer av Tidningen Foto och se själva!

RSS 2.0