ZzZzzzzz

Jag är så fruktansvärt trött nu. Sitter på jobbet och vill bara hem och fortsätta sova. Är inte klockan halv sex snart?

Marwan

Vår lilla kille flyttade in hos oss igår. Han var orolig små stunder men fann sig till ro och somnade när en av oss satte oss på golvet. Han sov gott hela natten och väckte mig först vid 8.20 imorse. Marwan tyckte det var dumt att kissa ute igår, så tre av fyra gånger kissade han inne - varav två på sin fina bädd, så nu sover han på två handdukar eller direkt på golvet...

Idag har vi varit vid Norrstrand i flera timmar men Marwan låg mest och sov hela tiden. På vägen hem sprang vi och lekte på en stor äng och kikade på vattnet lite. Det är mycket nya intryck för en elvaveckors valp att flytta in till stan. Det är massa skräp att lukta på, andra hundar som kissat överallt, massa folk som han vill leka med osv osv.


Mina killar monterar nya tunnan som vi har hundmat i.


Vid Norrstrand


Vi två har blivit treMarwan. På fredag flyttar han in för gott och vi är så himla glada!

David säger:

"Resonera med hjärnan och ta beslut med hjärtat."

Hur får man hjärtat att tala högre?

Idag är en annan dag

Jag är lite off road idag. Men det reder sig nog så småningom. Om fyrtio minuter ska jag trampa iväg till jobbet för en sen kväll - fett med o.b men fett med seg tid.

Nu längtar jag bara till lördag när jag får träffa mami, papi och finaste vovvarna.


Foto update


Se upp för stresskäke

För tre veckor sen började jag få ont i min käke och när jag efter en vecka inte kunde stänga den ordentligt fick jag en akuttid hos tandläkaren. Hon drog, kände, klämde och konstaterade att jag har fått en inflammation i käkleden som resultat av ett stressat sinne. Tydligen spänner och kniper jag ihop käken när jag oroar mig och stressar.. Det gjorde vansinnigt ont och jag fick en Pronaxenkur i en vecka. Jag åt tabletter i tio dagar istället för sju eftersom smärtan inte hade gett sig. Sista dagen med tabletter och två dagar efter var det bra och jag var lycklig för att det inte gjorde ont.

I fredags kom det onda krypande tillbaka, igår kunde jag inte äta ordentligt och idag har jag gråtit av smärta. Vi rådgjorde med Davids pappa (som är läkare) igår och han tyckte jag skulle fortsätta med Pronaxen ett tag till. Jag köpte nya imorse men en tablett gör INGEN skillnad. I eftermiddag ringer de tillbaka från tandvården så jag hoppas jag får en ny akuttid, snarast. Jag fick till och med sjukskriva mig från jobbet idag... Jag vet inte hur jag ska förklara smärtan men när jag är avslappnad och käken liksom "hänger" känns det som att någon har en järnhandske och trycker från öra till öra med full kraft. Och när jag tuggar eller rör käken värker det.

Sjukt ointressant inlägg men jag ville få ur det... I natt när David gick och la sig sa han att jag låg på sidan, hade handen på den onda käken och såg jätteledsen ut. Tydligen är det inte okej på natten heller.Rastlös på jobbet

Under de sista timmarna på jobbet var jag så fruktansvärt rastlös, det bara kröp i kroppen på mig och jag kunde inte annat än längta tills jag fick hoppa upp på cykeln och ta mig hem. Men tyvärr tog inte cykelturen den energi från mig som jag önskade, så varför inte baka godaste och enklaste brödet? Just nu gräddas det i ugnen och morgondagens frukost är fixad!

Någon som har andra bra tips på vad man kan göra med lite extra energi?

Ni vet...

...hur man ibland vill något jättemycket, och så verkar det som att det kan bli som man vill, fast man inte vågar tro det av rädsla för att bli ledsen? Där är jag nu. Jag kniper mina tummar det hårdaste jag kan, samtidigt som jag knappt vågar tänka på det. Håll tummarna med mig!

RSS 2.0