Bäckisligan på förfest

Vi älskar varandra. Vi dansar med varandra. Vi pratar med varandra. Vi har alltid kul med varandra. Jag vill inte att vi ska skiljas om två veckor.


Champions

Jag och Sanna har varit världsbäst idag. Vi har pluggat från 10-15 och varit så sjukt effektiva. Vi fick tvinga oss att ta lunchpaus vid 12.40. Nu är nästan B-uppsatsen klar. Vi har bara en slutdiskussion och några bilagor att fixa i morgon.

Ikväll blir det grillning hos Sanna och Crille. Hoppas hoppas hoppas att regnet håller sig borta. Just nu ser det inte ljust ut - bokstavligt talat.

Och så hoppas jag att posten rappar på. Vill ha min nya darling. NU!

Style by Sanna

Vad ska jag ha på mig på lördag?


Rösta på bild 1, 2, 3 eller 4. =)

Välkomstmiddag

Jag har jobbat hela helgen och bara varit ledig på kvällarna. Idag jobbade jag 13-21 och en stund innan jag åkte från jobbet fick jag ett SMS av finaste sambon som sa att han skulle i väg och spela discgolf men att det fanns en smörgås med chevré och parma åt mig i kylen. Det var inte bara en liten macka, det var en baguette med chevré, parma, honung, sallad, rödlök och tomat.

Han vet vad jag behöver den där karln. Jag kokade bara lite te och sitter nu framför Pretty Woman. Snart kommer han nog hem och då är kvällen fulländad!

Ni höll inte tummarna va?

Det ni skulle hålla tummarna för var att Piteå-Tidningen skulle köpa en artikel av mig. I kursen Nyhetspublicering har vi redaktionsdagar lite då och då och i tisdags skrev jag om Ungdomsmottagningens jobb. Mina lärare tyckte det var bra och tyckte att jag skulle se om PT ville ha den. Det ville de inte eftersom de redan hade grejen under bevakning. På vår tidningsblogg kan ni läsa min redaktions jobb.

Nu sitter jag i skolan och har ytterligare en redaktionsdag. Idag skriver jag om kommunernas feriearbeten och dereas löner. Det finns ett dokument som jag VILL HA VILL HA men jag är inte säker på att jag kommer få det. Typans.

Imorgon är det vårsittning, det kommer bli lajbans. Jag ska jobba hela helgen, på banken, för att utbilda mig inför sommarjobbet. Fredag, lördag, söndag. Fullspäckad helg and I don't like it. jag har tagit på mig ett fotojobb på lördag kväll som jag försöker bli av med så jag kan vara ledig och ägna tid åt mitt och Sannas B-arbete. Någon vänlig själ som inte har fullt så full helg som jag som vill ställa upp? Pliiiis!

Cross your fingers!

Imorgon bitti måste ni hålla tummarna för mig. Jag vågar inte säga varför. Vill inte jinxa det. Gör nu bara som jag säger.
Tack =)

Back to basics

Mitt huvud har varit upp och ner och fram och tillbaka. Men efter grubbel och familj och vänner och David är allt klart igen. Förhoppningsvis ska jag blogga lite mer frekvent nu. Det är illa när ni inte ens orkar skriva kommentarer längre om att jag behöver uppdatera.

Nu tar jag mig själv i kragen och gör ett nytt försök....imorgon! =)

Nä, men kort så har jag varit hemma i Vara i sex dagar. Lillebror och jag sa hej då till mamma idag. Han är nu på väg till flickvännen i Australien, där ska han stanna på obestämd tid. Mamma var ledsen. Jag sa hej då för att jag åkte tillbaka till Piteå igen. Jag sa att jag åtminstone flyttar hemÅT om cirka ett halvår. Det gjorde henne lite lite gladare.

Jag har haft det bra hemma i alla fall. Mina dagar har bestått av valpar, mamma, Stefan, pappa, valpar, vuxna hundar, Annika, Martin, Julia, Alice, Ellen, David, valpar, mat, valpar, shopping med lillebror....ptja. Det har inte hänt så mycket men batterierna är laddade och ikväll ska jag mysa med Bäckisligan. Najs!

Kärlek till er alla

RSS 2.0