Kul fjant

Både Sanna och Lisa har gjort den här på sina bloggar så nu ville jag också.

Vad heter ni? Minna och David
Hur träffades ni? På Kåren. Han tyckte jag skulle vara perfekt som dansare i en musikvideo de skulle spela in dagen efter. Jag var aldrig med, men vi sågs igen vid andra tillfällen.
Hur länge har ni varit tillsammans? 19 juni 2008
Är ni förlovade? Nepps. Men på vänster långfinger har vi likadana jaderingar från Kina som ska ge tur.
Bor ni ihop? Det gör vi sannerligen.
Har ni barn? Vi har ett gosedjur - Ior.
Har båda körkort? Nej, bara jag.
Isåfall, vem kör bäst? Jag
Kommer du ihåg er första kyss? Jaa det gör jag =) *fnitter*
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag, med massa massa pirr i magen.
Vem är äldst? David
Vilka stjärntecken är ni? Jag är Vädur och han är...googlar hans födelsedag...Lejon!
Vem fyller först på året? Jag.
Håller ni i handen på stan? Typ jämt
Vem är längst? David
Vem sjunger bäst? David
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Inte ens lite.
Vad har ni gemensamt? Allting och ingenting. Haha, men vi är en perfect match hur som helst.
Blev du kär i första ögonkastet? Nej, men absolut nyfiken.
Har ni någon speciell låt? Nej inte det. Jag tänker på honom så fort jag hör en fin låt helt enkelt.
Har ni några "frikort"? Inte
Har ni stora framtidsplaner? Hmm, att vi vill vara med varandra och en vacker dag bygga ett hus tillsammans med våra pappor, haha.
Har ni gråtit i varandras armar? Jag har nog gråtit i hans, men inte han i mina.
Har ni varit utomlands tillammans? Vi var i Helsingör i somras.
Vilket är ert bästa minne? Det finns flera men det som kommer upp först i huvudet är roadtripen vi gjorde genom södra Sverige förra sommaren.
Vem lagar bäst mat? Vi lagar väldigt olika mat, men jag säger nog David även fast jag lagar bra också.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Äter god middag och myser i soffan framför Tvn.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Yes
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Han bodde på Ankars och jag på Bäckis, ca 2 km.
Blir du lätt svartsjuk? Ett nja är nog bästa svar. 
Brukar ni bråka? Ett nej på brukar. Men visst blir vi irriterade och diskuterar nån gång emellatåt.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringa. David gillar inte sms.
Vilken är hennes/hans finaste kroppsdel? Shit vad svårt att bara välja en. Jag gillar hans mun, ögon, hår, rumpa, armar, händer...ja, ni fattar, jag gillar hela hans kropp. 
Brukar nån av er prata i sömnen? Han grymtar nån gång ibland och jag har tydligen pratat några gånger.Jag vet att jag haft ett långt blogguppehåll men det har inte känts som jag haft nåt vettigt att skriva. Just nu är jag själv hemma igen, David har varit på möte i Gbg idag och är nu på väg till Hbg. På LÖRDAG ÅKER JAG HEEEM! Det längtar jag massor till. Fina familjen och hundar och valpar och hela familjen underbara Nykvist!

Wooohoooo!

Och min fantastiska dag fortsätterTack tack tack Sanna, bästaste vännen ever, för coolaste brillorna i stan! Och tack för jättefina rosen!

Ja må jag leva!

Grattis till mig idag!

Har jag sagt att David är fantastisk? I dagens brev från honom, det sista, stod massa fina saker och avslutades med att jag skulle titta i skåpet ovanför garderoben. Jag visste inte vilken garderod han menade så jag testade alla. Tills lut hittade jag ett stort och ganska tungt paket...När vi har varit på stan har jag asgt någon gång att jag önskar mig en sån fin retro radio. Och det har han snappat upp, han är helt otrolig. Senast igår satt jag hemma hos Sanna och tittade på hennes modell och tänkte att: "I sommar när jag jobbar kan jag nog ha råd att köpa mig en egen.". OCH SÅ FÅR JAG EN IDAG!

I förrgår stod i brevet från David att jag skulle gå ner till Interflora och säga mitt namn och att jag skulle säga att jag ville ha växtlighet.
Hem kom jag med den här.Och nu kom Alex förbi och sjöng för mig och lämnade det här och färska frallor.Nu ska jag äta och ha en bra dag.

Strålande sol

Det var fantastiskt väder igår. Jag, Alex och Lisa satt på balkongen på Bäckis i flera timmar.
Det är lite fint väder ute idag. Men klockan är bara 09.40 och känner jag mina vänner rätt så är de inte vakna än på några timmar.

Påsken var fin. Kolla Alex blogg, där finns lite fina bilder.

Trots vädret...

...som är allt annat än önskvärt känns dagen bra. Jag har sett en film på TV4 på förmiddagen, Ella Enchanted. Den var söt, en riktig feel good familjefilm. Anne Hathway är så söt oxå. (Ja Alex, jag kunde faktiskt vad hon hette, utan att behöva kolla upp). Haha.

Nä men seriöst. Det räcker med snö nu. Jag har bott i Piteå i snart fyra år och aldrig någonsin har jag varit så less på vintern. Alla där hemma pratar om hur underbart det är med 15 graden varmt och strålande sol. Alex sa igår att hon inte ens kan föreställa sig hur det känns med sån värme. Och så är det för mig också. Jag har svårt att se att jag kan hänga in vinterjackan och inte behöva ta fram den förrän i november, okej, oktober.

Få saker påverkar väl humöret så som vädret gör. Är det sol blir man glad. Är det för mycket sol så gnällen man på det. Regn blir man väl i princip alltid trött på, om man inte är bonde och behöver vatten till grödorna. Snö blir man glad av om den ligger kvar - lagom länge.

I dagens brev av David fick jag en radiostyrd bil. I brevet stod: "Du får leta i mina skor, och jag har ju många. Haha". Som tur är har han inte lika många som jag i garderoben så det gick rätt fort. En liten pluttebil. Jag ahde önskat mig en bil och jag fick en bil.
I gårdagens brev  fick jag ett spel. Sånt därr klosspel, alla klossar ligger i ett torn och så ska man plocka ut en och lägga överst. Den som plockar biten som får tornet att rasa förlorar. Lisa sa att det heter Jenka. Jag ska ta med mitt Jenakspel till Bäckis så ska vi ha skoj med det. Dricker vi öl och nubbe till påskmiddagen kan det bli svårt med spelet. Men kul!

Jag pratade med D på msn igår och tydligen händer massa grejer med hans och Johans företag. Nu vill jag att han ska komma hem så vi får diskutera, det är lite svårt att få klarhet i allt över msn när meddelandena ska skickas över halva jorden. Det går inte fort.

Nu lyssnar jag på bootylicious Beyonce och vägrar titta ut genom fönstren...

Dippelidoppelidoo

250 spänn för att klacka om två par skor. Skandal eller lagom dyrt? Jag fick en chock för att jag tyckte det var dyrt. Hade jag varit uppmärksam när jag lämnade in dem så hade jag sett skylten "50% vid förbetalning på grund av outhämtade varor". Jag vet till nästa gång i alla fall.

Varje dag öppnar jag ett brev från David och hittills har jag fått en present varje gång. I början av april bad han mig om en önskelista med minst tio saker, gärna mer, och den fick innehålla vad som helst mellan himmel och jord.

Jag önskade mig en varghund - jag fick klistermärken av massa hundar =)
Jag önskade mig nya växter - jag fick en fyrklöverblomma som jag ska "föda upp" själv =)
Jag önskade mig mer tid - jag fick pennor som skriver osynligt om man inte lyser med en speciell lampa, så nu kan jag skriva dubbelt så mycket i min kalender. Jag har alltså fått dubbelt så mycket tid.

Haha han är så söt. Jag fattar inte hur han kommer på allt. Imorgon får jag öppna nästa brev. Lika spännande varje gång!

Pengar. Phu. Suck. Behöver jag skriva mer? Gillar inte 7800/månad.

Vilken märklig dag.

Till frukost öppnade jag brev no.1 från David. Det var gulligt och genomtänkt och jag grät. Jag är blödig när ahn inte är här.
Jag var på arbetsintervju imorse och jag fick jobbet - det jobbet som jag allra helst ville ha av alla de jag sökte.
Jag hade trevligt med Alex och sen med Sanna, fina tjejer det där.
När jag och Sanna pluggade ringde det i mobilen, dolt nummer.

Ni kan inte tro vem det var som ringde.
Det var en reporter på UPPDRAG GRANSKNING som ville prata med mig om mitt och Alex gräv. Det var ballt. Han var beredd att köpa jobbet tills jag berättade att det vi trodde var ett scoop, inte var något scoop. Han blev besviken och jag blev lycklig. Fatta grejen bara att få ett samtal från UPPDRAG GRANSKNING! Och vi fick även ett "bra jobbat" för att vi hade tagit reda på fakta. Ball!

Precis när Sanna skulle gå och jag kollade på msn så var DAVID online. Älskade fina Kinabesökare. Tidigare idag fick jag ett mail från David där han uppdaterade mig och jag blev glad. Så fick vi prata lite på msn också. Najsbajs. Det går fint det här med att vara ifrån varandra.

All god energi tog mig, Emme och Alex till gymmet och ett spinningpass. Nu är jag hemkommen, nyduschad och äter mat. Idag blev det tonfiskwok med vitkål, chili och vitlök. Faktiskt mums.

Men vi ska inte tro att hela dagen varit fantastisk från början till slut. Nej nej. Jag rev morötter för att ha i woken och tänkte att det är gott med lite blod också och så vips så rev jag mig illa på tummen. Det blödde och två skinnbitar lostnade, men som tur var hamnade inget i maten. Vad har hänt med mig? Man kan tro att jag är helt inkompetent i köket. Hrmpf.

Tjipp och hej. Leverpastej.

Ensam hemma i tre veckor

I tisdags åkte David hem till Helsingborg, på söndag åker han och familjen till Shanghai i två veckor. För att jag inte ska sakna honom så mycket fick jag en present i måndags.Jag älskar när han pillar mig i håret så jag fick en sån här så jag kan göra det själv. Gulle! Tack!

I tisdags när jag körde honom till Kallax hade han en till present till mig. På paketet stod att jag inte får öppna före måndag. Men igår när jag pratade med honom bestämde han sig för att jag skulle öppna den där och då.I paketet låg tio brev. Det första ska öppnas på måndag den sjätte och det sista på min födelsedag den sextonde april. Jag belv så glad så jag grät när jag såg vad paketet innehöll. Så romantiskt och så gulligt! Jag har världens finaste pojkvän!Annat som hänt då.. Jag lunchade med Angelica igår. Först blev hon lycklig för att jag och D ska vara här hela sommaren, sen blev hon ledsen för att det är vår sista sommar här. Hon hade inte kopplat att jag så snart är färdig med min utbildning. Sötunge.
Vi har inget internet just nu så jag stjäl grannens. Igår när jag skulle jobba med skolans chat mellan fem och sju så slutade uppkopplingen fungera så jag och Alex packade ihop oss och tog oss snabbt som attans hem till henne. Inte en kotte chattade med mig på hela kvällen så det var ingen panik.
Jag stannade hos Alex till typ tolv. Då hade vi hunnit fixa en skoluppgift, som vi egentligen skulle gjort idag - bra jobbat, vi hade ätit mat och tittat på massa tv med Lisa och Patrik. Jag gillar Bäckismyset, det är bra!
En jättebra sak som hänt är att jag ska gå på arbetsintervju, på det jobbet jag allra helst ville ha i sommar. Håll fetingtummar för att jag får det. Och tack Amanda för att du tipsade mig om att söka!

-Minna

RSS 2.0