Showande lördag

Jag har gått modellvisning idag. Två visningar i Gallerian och vi var så snygga allihop.
Ikväll är det SMASK och jag kommer heja så himla mycket på Alex och Lisa.

Great kväll coming up!

Ta gärna en titt...

...på min sida där jag laddar upp foton lite då och då.

http://minnaannim.deviantart.com

Njut av bilderna och lämna gärna kommentarer.


Våren i Piteå...

...är inte riktigt som hemma, men fantastisk ändå.

Tre kvällar i rad har vi tagit mysiga promenader på kvällen. Vi har gått över isen, vi har lekt på lekplatsen vid Sjöbodan, vi har skrattat och busat och pratat.
Idag tog vi en kort prommis när solen fortfarande var uppe.


Jag älskar dig!

Lillebror...

...kommer hem från Mallis natten mellan andra och tredje maj och stannar hemma typ en vecka innan han drar vidare till Australien.

Mamma, imorgon ringer jag dig så kanske vi kan fixa en deal så jag kan komma hem under samma period.
Valpar, lillebror och mamma i flera dagar. Jag längtar.

Jag hänger inte med.

Helt plötsligt fick jag veta att storebror ska flytta till hus i Ö-vik. Jag hade hört att de skulle titta på hus, och sen helt plötsligt var det bestämt och klart. Storebror fick lite skäll för att han glömt uppdatera lillasyster. Han fick dåligt samvete så mission completed. Jag fick även göra klart för honom att även fast jag har mycket i skolan och är dålig att ringa så tar jag mig såklart tid för min familj när de ringer mig.

Ni får inte tro att jag inte har tid med er.

Och häromdagen när jag ringde mamma fick jag veta om lillebrors nya planer.
I julas (?) bestämde han sig för att dra till Mallis och genomföra en bartenderutbildning och sen stanna på ön typ hela säsongen. Jag och David hade planerat helt seriöst att vi skulle åka och hälsa på honom och se Mallis i sommar. För någon månad sen fick jag veta att han dejtade en tjej från Australien som var i Sverige till mitten av mars. Jag trodde inte det var så seriöst mellan dem utan att de hade skoj tills hon åker hem och Stefan till Mallis. Ack vad jag bedrog mig.
I förrgår berättade mamma att lillebror ska åka till Mallis, göra sin utbildning på tre veckor och sen FLYTTA TILL AUSTRALIEN PÅ OBESTÄMD TID!!!!!!! Hur kan man glömma tala om det för storasyster?!
Jag pratade med honom igår och han är så chill och såhär löd samtalet:

Jag: Varför har du inte berättat att du ska flytta till Australien?
Han: Men vadå, haha, du har ju itne ringt och frågat.
Jag: Nä, men ofta man ringer lillebror och säger. Hej, har du tänkt flytta till andra sidan jordklotet på obestämd tid?
Han: Haha nej.. I och för sig.

Han fick inget dåligt samvete så där blev det inget mission completed. Jag låter bitter och det är jag på sätt och vis. Jag tycker han gör helt rätt som flyttar med Holly och bo på en farm mellan Adelaide och Melbourne, jag tycker han gör helt rätt som flyger iväg och testar nya saker, jag tycker han gör heeelt rätt som flyttar till Australien.

Men. jag hade velat få veta att det var seriöst så jag hade fått chansen att träffa Holly. Jag blev jätteglad att jag fick prata med henne i telefon igår, hon verkar vara en supergullig tjej! Jag blev även lite ledsen för att tanken inte slog lillebror att jag vill hinna träffa honom innan han åker. Nu är det så tur att han kommer hem några dagar mellan Mallorca och Australien och då ska jag hem och DÅ SKA HAN HÄNGA MED MIG HELA TIDEN. Jag har separationsångest, jag hatar att säga hej då och jag hatar tanken på att inte ha möjligheten att träffa en familjemedlem. Jag vet att jag och lillebror tänker jätte olika och jag vet att han absolut inte menat något illa med att inte ringa mig och jag vet att han precis tagit beslutet själv och jag vet allt det där. Men jag kan få tycka att det är småjobbigt att inte ha "nära" till honom.
Fast ska jag vara helt ärlig är jag mest avundsjuk. Jag vill också bo på farm i Australien, rida fina hästar och klippa får á la McLeods daughters. Fan. Jag vill byta plats med Stefan. Eller ha möjlighet att hälsa på dem i landet som jag så länge önskat att JAG ska få åka till. Lite bitter kanske...

Ni får inte tro att jag inte har tid med er.


Spread your wings supehero baby brother.

Superkul lördag

Jag, Alex och Fia hade kreativ breef på Ekbergs café igår. I en kurs ska vi göra en strategisk plan för att lansera och få ett band att slå igenom. Sjukt intressant, roligt och svårt.

Efter fikan följde Fia med mig hem. David jobbade hela tiden och vi skulle på fest på kvällen. Det var bra att fia var här. Hon spelade gitarr och vi sjung och hade mysigt. Jag var inte speciellt sugen på fest men när Fia hade gått, jag och David ätit middag och avnjutit en stund av Melodifestivalen och en White russian gick vi till Daniel och Britta som hade inflyttningsfest.

Det var massa folk där som vi inte kände, vi såg på Melodifestivalen och gick tipsrunda i deras lägenhet. Det var sex frågor i stil med: "Vem är blötast? David, bla eller bla", "Vem är snabbast med munnen? Minna, bla eller bla". Jag minns inte de andra namnen. Hur som helst, frågorna landade i sex tävlingar. I Davids tävling fick de äta sex Mariekex, den som kunde vissla först vann. David vann. I min tävling fick vi två kolaremmar var i munnen, vi skulle äta upp dom snabbast, utan att använda händerna. Jag låg sjukt bra till men slutade som tvåa.

De hade styrt upp kvällen sjukt bra - till och med fixat dit två trubadurer som sjöng och spelade gitarr och mandolin. Man fick önska låtar. Jag önskade Journey, det kunde de inte. Jag önskade Crash tset dummies. Ni vet Mmmmm Mmmmm mmmm-låten. Den kunde den ena men jag fick den ändå inte. Han var inte säker på ackorden.

Jag fyller år om en månad och David sa till mig igår att han vill ha en önskelista av mig. Jag sa att jag önskar mig en låt. Han sa att han vill ha en lista med minst tio punkter till på fredag, det får vara hur orealistiskt och dyrt som helst, men det var viktigt att han fick listan. Då trodde jag att jag skulle få en låt med alla dom grejerna - så jag får allt jag önskar mig. Det sa han att jag kunde få tro.... Hmm. Är det så billigt i Kina att han kan köpa allt jag önskar mig när han åker dit? jag vet inte.
Jag ska nog önska att han är hos mig och ger mig frukost på sängen när jag fyller år. Men det kommer jag inte få för han är i Shanghai.

Mamma! Kan inte du komma och ge mig frukost på sängen och sjunga Ja må du leva? Det har vi ju alltid gjort...


Snart fest

Vi ska alldeles strax på fest hos Daniel och Britta. Det är sjukt förpepp här nu. Helt galet faktiskt.

...

David sitter vid datorn och jobbar och jag sitter vid min dator, spelar bra musik och dricker en Corona med lime.
Kul.


Woohoooo. Eller?

 

Lite foton

Det har fotats mycket det senaste. Som vanligt är jag sjukt kritisk mot mig själv, men jag tänkte ändå bjuda på några.


Fredag den 13:de


SMS-lek

. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i sjätte sms:et o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- Han står på min lista över de jag ska besöka idag.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Vad är klockan!?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Oj, vad roligt!

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- Jag har testat dom och Emme sa att jag kunde.

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- Självklart!

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- Jag äter på kontoret idag.

7 Vad vill du höra mest av allt?
- Det vill jag inte.

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Nu har jag oxå FA-skatt.

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Grå/svarta byxor till svart, funkar det?

Bra Photoshoplektion idag. Hahahaha

En dröm blir verklighet?

Jag och Sanna söker resor. Februari 2010, då är vi på andra sidan jorden och leker jouralister och fotografer.
Det är billigt att resa dit. 4400 kr för flyg.
Det kan bli verklighet. Det ska bli verklighet.

Lägga ner fotandet?

Jag fotar och fotar. I kameran ser det okej ut och efter avslutad session känner jag mig nöjd....-tills jag kommer hem och tittar på dagens skörd i datorn. Blä. Det ser inte bra ut. Inte som jag vill och önskar.

Guldspaden nästa?

Jag och Alex är bäst i världen. Minst.
Idag hade vi handledning med Ullis i grävkursen. Vi var redo och hade skrivit två artiklar till idag. Bara det överraskade henne: "Har ni redan hunnit skriva?"
Hon började läsa faktaartikeln och direkt sa hon: "Bra ingress."

Hon gav oss massa bra kritik men det var ändå förvånansvärt lite hon hade att anmärka på. Det roligaste var att hon sa att det aboslut kändes publiceringsbart.
Ullis sa även att vi kunde skriva en liten kortisartikel utifrån en intervju vi hade med en kritisk person. Check and done!

Stackars Alex är sjuk idag så hon lämnade mig nyss alldeles ensam på Kåren. Men det gör ingenting, för när Fia härde att jag var fikaredo sprang hon från radiored och är nu på väg till mig.

Hur som helst, jag är nöjd med våra prestationer så här långt.

Igår gjorde jag en annan kul grej, i ljussättningskursen. Vi fotade modeller. Kan kanske visa nån bild så småningom, ska bara kika o pilla lite i Photoshop först.

Nu kom Fisen.

Puss =)


Smittad?

David har dragit på sig en dum förkylning och jag tror att jag fått samma skiten.
Huvudet spränger och halsen gör ont.

Faaaaaaaaaan.
Jag har inte TID!

Galet mycket plugg

09.00 till 23.30.
Nu orkar jag inte mer för idag.

God natt

Bra jobbat

Klockan nio var vi i Öjebyn för dagens intervju till grävjobbet. Vi har sedan dess skrivit ihop en (alldeles för lång) artikel utifrån intervjun, planerat hur kommande artiklar ska se ut, jagat kommunfolk som ALDRIG VILL SVARA och ptja. Nä, det var väl det. Men vi jobbar faktiskt på bra nu.

Jag och Allie rockar!


RSS 2.0