Världsrekord

I lördags var vi 1547 människor som slog världsrekord i flest människor som spelar samma låt på ukulele samtidigt. Leende guldbruna ögon är som fastklistrad i huvudet. Men kul var det!


Nu kör vi!

David fick provspela på min fina uke.

Och jag blev lite knäpp när jag använde den svarta ukulelen. Det verkar vara magiskt med ukuelesar, färgen speglar verkligen humöret.


Och dagens eminenta fotograf och sällskap var Sarah. Hon höll till precis utanför den lilla avspärrningen.

Robin Hood på Vaxholms kastell

När vi var hos Sanna i Vaxholm tog hon med oss på vad jag trodde var en amatörteater. Ni vet sådär lulligulligt som är rätt kass men man njuter ändå. Döm om min förvåning när jag insåg att det var proffs som härjade där framför oss - och som sjöng också. Första gången han sjöng slängde jag upp kameran och filmade en snutt.För övrigt var det i Vaxholms kastell som Pippis pappa satt fången i Pippi på de sju haven. Efter teatern gick vi runt, utforskade trappor och små gångar och lurade på vart det var han satt, den där Långstrump.


Min lilla tjej

Det är semester och bloggen har minst sagt blivit lidande. Jag har dock en massa foton så jag gör säkert ett sammandrag lite längre fram. Just nu är vi åter i Vara efter ett par dagar hos bästis i Stockholm. Valparna växer så det knakar och förmodligen blir det den här lilla sessan som flyttar in hos oss i oktober.RSS 2.0