Jag fyllde ju 25 också.

Natten till min födelsedag tog jag och David in på Örenäs slott och gottade oss i knarrande trappor, promenad i slottsträdgården och god mat. På dagen D firades jag av de nära med barnkalas. Mycket bra helg.

Det allra bästa med min födelsedag var att Stefan och Mirenette helt plötsligt knackade på dörren. Mirenette är här längst ut till vänster, och Stefan sitter närmst kameran och ser tokig ut.

Sjukt bra present från Alex. Vi ska se Rihanna i oktober.

Sicilien

För några veckor sedan vad jag, David och hans familj på Sicilien. Det var en superhärlig vecka där vi fick se otroligt mycket vacker natur, äta god mat och slappna av. Det enda som var mindre bra var vädret, men helt ärligt led jag inte alls av det.

Här kommer en bildbomb.
Vi i den mycket lilla och mycket dimmiga byn uppe på berget. Vid havet var det strålande sol och sjukt varmt. Här uppe var det 13 grader och en helt galen luftfuktighet. Vi var liksom inne i ett moln... Men kul var det =)Där åt vi lunch.


Han är gullig på Sicilien också.


Påskparad med sjukt mycket folk.

Färsk fesk.

Sov gott Cima

Älskade Cima. Sen dagen du föddes var du den väna, söta, goa hunden som alla tyckte om. Nu sover du gott och har lämnat en stor saknad efter dig. Du var aldrig riktigt som de andra hundarna. Dina ögon var speciella och lös av godhet och vishet, hur det nu ens är möjligt i en hund. Du ville inget hellre än att sitta nära och bli klappad på. På äldre dagar ville du bli liten och krypa upp i famnen, du ville alltid vara nära. Vilket ledde till en del "tjat" från din sida där din ena tass enträget kom iupp i knäet. Men det gick inte att bli arg på dig. Det kan bero på det valputtryck som du alltid hade i dina fina, mörka ögon. Pappa blev i och för sig arg på dig när du ville göra som du ville när han rastade er. Du tyckte väl att det var roligare att spatsera utomhus.

Jag kommer sakna dig Cima. Oerhört mycket.


När du fortfarande var pigg och busig. Här var ni och hälsade på oss i Piteå, året var 2009. Du tittar in i kameran medan Primo redan var på språng för ett nytt dopp i vattnet.

RSS 2.0