NolleP

Ja, förra onsdagen började skolan med lite pirr i magen. Massa kul klasskompisar och lite festande.. Jag var med och festade första dagen då det var 80-talstema, men sen var jag inte med förrän i lördags,då var det After Beach-tema.

Det känns jättebra att börja plugga, vill bara att nolleperioden ska vara slut så allvaret kommer igång. Något jag inte tycker om med de här dagarna är att vi inte får umgås med klassen. Vi har massa olika (roliga) tväraktiviteter där vi får prova på olika grejer på skolan, men vi är inte indelade klassvis, nä, dom har mixat nollor från alla klasserna. Jag vet inte det kanske bara är jag men jag vill verkligen lära känna min klass innan jag tar mig an så mycket mer folk. Jag är verkligen inte übersocial och kan prata med ALLA!

Men men... Kul ska det bli att komma igång.

Klipp klipp

Jag har klippt mig. Vad tycker ni?

image13

Mot Göteborg

Idag ska jag klippa och färga håret, skitkuligt, kan nog lägga upp en bild imorn på det. Sen efter att det är klart ska jag till min älskade Sanna i Göteborg! Imorn ska vi gå på stan, det fanns tydligen hur mycket rea som helst! =)

Den här dagen ska bli kanonkul!

JAG KOM IN!!!

Igår kom antagningsbeskedet för urval 2 och det visade att jag tagit mig in på journalistik i nya medier!!! fan vad glad jag är!! Grattis grattis mig!

Igår kom jag även hem till mamma och pappa och stefan, hur skönt som helst!
Idag fyller Martin 31 år så det är kalas där. Då ska jag dit, fast jag ska dit före alla andra så barnen inte träffar mig när det redan är massa folk där, då kanske dom blir blyga för mig och det vill jag ju inte.

Jag är jättelycklig nu, jag är hemma och har famijen o hundarna o Nykvistarna nära mig. och på måndag ska jag till Sanna =)

wiiiiiiii <---så bra är mitt liv nu!

Karlar!!!

Jens och Ola åkte till stranden i förmiddags. Det var kallt på havsbadet så det blev bara en snabbvisit. Väl hemma igen kom den urbota korkade sambon på att hänga upp en oskakad sandhandduk i duschen.. Vilket har medfört att hela toagolvet och en bit av hallen numera liknar ett havsbad.
Sambon var snabb att fara härifrån och hann inte upptäcka sitt lilla misstag, det gjorde jag när jag skulle gå in på toa. Ikväll när jag slutat jobba får jag besök av Anna och då ska det banne mig vara dammsugit!!!

Sista veckan

Jepp, jag jobbar tom onsdag på Life sen slutar jag. På torsdag flyger jag hem till familjen i Vara! Längtar massor! På fredag fyller Martin år så jag ska på kalas där klockan 17, mycket trevligt.

Har inte mycket att skriva känner jag. Helgen har varit lugn, Jens har varit i Luleå hos Ivan och festat på Lulekalaset. Jag har bakat... Bullar, muffins och farmors nougatrutor =) Så nu är det bara för folk att komma på fika hos oss!

Nu ska ja kramas med Jesse innan jag ska åka och jobba.

RSS 2.0