2011 blir mitt år

Idag bjöds jag på lunchmöte med Printakillarna, och det var nog det bästa mötet jag haft någonsin. Jag gick till mötet och visste att vi skulle diskutera hur vårt samarbete skulle se ut nästa år. Och jag trodde att de skulle säga typ: "Vi är väldgt nöjda med dig och vill fortsätta ha dig på frilans, men vi vet inte hur mycket det kommer att bli."

Istället frågade de om jag ville bli garanterad 50% och ha skrivbordsplats på deras kontor. JAAAAAA! Klart jag vill. Jag kommer fortfarande köra frilans på pappret, alltså ingen ansällning. Jag får betala hyra för mitt skrivbord och nyttjande av kontorsmateriel och kaffe. Men de pengarna garanterar även att Printa förser mig med jobb och att jag får högre ersättning.

Jag flyttar in nästa vecka. NÄSTA VECKA! Och den elfte börjar min anställning på Marknadsföreningen. Jag har kirrat 100% helt enkelt. Lön. Pengar. Jobb. Erfarenhet. Kontakten. Alltså fattar ni? Eufori, I tell you.

Ikväll tar jag premiärpasset på Actic, för jajamen nu ska jag börja träna och bli fit också. Och senare ikväll blir det till att fira med middag på Brooklyn tillsammans med David, Johan och Björn.

Gott nytt år till er alla. Det ska i alla fall jag ha.


Familjen finast på julafton.


Vinden har vänt

Att vara arbetslös och ständigt tänka på pengar är ingen hit. Att folk frågar mest hela tiden om man fått något jobb är inte heller speciellt kul. Så därför har jag sökt jobb. Och idag fick jag det!

Den 11 januari börjar jag jobba 50% som projektledare på Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen, eller MiH om man så vill. Jag är supermegajätteglad just nu. Och så ska jag åka med familjen Thörnqvist till Sicilien i april. Åh, välkommen fina vår utan pengaångest.

Update: Jag frilansar ju för det fina företaget Printa Public Relations. Den ena killen på företaget ringde nu och berättade att de har ett stort projekt på gång och vill ha mig med ombord. Jag berättade att jag fått tjänsten på MiH och han gratulerade och sa att vi bör ses och titta på vad vi kan göra nästa år. Han tror att de har möjlighet att erbjuda mig såppas mycket jobb att jag närmar mig 100% sammanlagt. Alltså jag är så glad så jag spricker nästan. "Vi är nöjd med dig och tycker du skriver bra. Så vi vill fortsätta med dig."

Helt plötsligt känns det mer än okej att jag köpte en klänning och kavaj från H&M.se för en vecka sen.Pengar rullar in som de ska nu. Det går bra nu. Kompis det går bra nu.

Mitt facebook2010

Med några enkla musklick komponerar facebook den här slumpmässiga summeringen av mitt gångna år.
Det har varit ett bra år. Nu hoppas jag bara att det slutar än bättre. Håll tummarna lite är ni snälla..?
RSS 2.0