Jag har det bra

Det slog mig just att jag har det så himla bra, att jag är så tillfreds och lycklig just nu. Jag har en mamma som är min stora coach i livet och i hundträning, och en pappa som kan allt och som jag alltid kan vända mig till. Lillebror är en tokfrans som alltid får mig att skratta och storebror är så lätt att prata med för att vi är så lika. Min sambo är världens bästa och vårt hus är fint och vår hund är sötast av alla fyrbeningar. Min kollega och chef är toppen på alla vis och bästa Alex är värd både guld och diamanter. Sen finns det så mycket mer, och så många andra som också förgyller mitt liv. Nu nämndes bara de som är mig närmst på daglig basis. Men ni andra är absolut inte mindre värda, det vet ni.

Jag fick bubblor i magen nyss och var tvungen att skriva ner hur tacksam jag är för att ni alla finns i mitt liv!

Sovrumstapet

Vilken färg är finast?

1.

2.

3.

Snö är kul

Karda går med näsan ner i snön mest hela tiden. Hon hittar ett fotspår och följer det tills ett annat spår tar vid och följer det. På eftermiddagen var vi i Bruces skog igen och jag tog med kameran för att försöka få bild på när hon får upp hare. Jag lyckades!


Först kom haren...

Och efter kom Karda. Hon tvärstannade dock direkt efter att jag tog bilden och tittade på mig som för att fråga vart harjäkeln tog vägen..


Istället för att fånga henne när hon flirtar med ett öga lyckades jag få henne att se knäpp ut. Fast sötast ändå, såklart.

Vackert med rimfrost!

Kalashelg

Jag försökte publicera detta igår från den fruktansvärt kassa blogg.se-appen. Det gick inte. Så låtsas att det är söndag när jag nu får upp detta..


Hela helgen har varit underbar. I fredags passade jag Stina på eftermiddagen så för att hundarna skulle få springa av sig åkte jag och Louise till Bruces i en timma. Hon stannade sen hela kvällen medan bröderna T var ute och svirade. Vi bara mös och lyssnade på gamla godingar.Igår renoverade jag och David. Köpte ljust grå färg för att äntligen bli av med clownväggen i rummet som ska bli kontor. Måla måla måla. På kvällen åt vi middag på Midi (Idas gamla lokaler). Det var sjukt gott. Gå dit! Efter det såg vi Magnus Betnér på konserthuset. Sjukt bra! Långt över min förväntan verkligen. Han har tänkt den där killen...Idag har vi målat vidare. Vi hade så mycket färg kvar så vi tog den guldbruna väggen i sovrummet också. Vi har enats om vilken tapet vi ska ha där så nu ska den bara inhandlas. Känner vi nån målare som kan hjälpa till att mönsterpassa? Förutom detta gick jag en promenad med fisen vid havet i förmiddags, vi har slängt skräp på tippen, sladdat runt inne på Ikea och veckohandlat mat.

image description

Jag är så nöjd! Det är mycket roligare att göra saker tillsammans än att bara se på tv. Mums!

Knähund

Hon vill gärna vara nära när jag kommer hem från jobbet.

 


Äckligt bra

Seriöst. Den här tjejen är 16 år med en röst som..jag vet inte vad. Hon var på Frukostklubben i fredags och jag hittade just hennes youtube-kanal. Hör här när hon gör Korns Narcissistic Cannibal i en akustisk version. God damn. När hon gjorde den i fredags hade jag ståpäls över hela kroppen.


Fantastiska vinter

Rysskylan har nått även till oss i nordvästra Skåne. Det är runt åtta minus och strålande sol - helt fantastiskt om du frågar mig. Jag och Karda plockade upp Louise och mötte Helene och Stina i Bruces skog för en promenad i solen. Det var otroligt härligt och hundarna var lyckliga över att få slippa staden och springa fritt och riktigt sträcka ut en stund.

Karda fintar Stina och är mycket snabbare än Stina, men de springer fint tillsammans =)


Karda hade så mycket spring i benen och jag hade dummies med i ryggsäcken så det var som gjort för sökträning. Jag satte henne och gick en bit ut och kastade ut fem dummies i en halvcirkel. Hon satt fint ända tills jag kom tillbaka då hon knallade. Jag sa till på skarpen och hämtade tillbaka henne. När hon satt fint bredvid mig gick jag ner på huk, gjorde handrörelsen och sa "Sök!". Ut som ett skott och in som ett skott. Duktig tjej. Dummie två gick lika fint. Vid dummie tre hade hon blivit lite ofokuserad och nosade på en pinne som låg 50 cm från närmsta dummie. Jag gick ut och kastade dummien och sa åt henne att ta den. Då tog hon den och följde glatt med mig in. Där fick det vara bra så hon fick platssitta medan jag hämtade de andra två. Duktiga tjej!

Det som var mindre bra var när vi var på väg tillbaka till bilarna. Hon gick lite framför och jag såg inte att det var ett par med en hund bakom en liten sväng och träd. Det såg Karda och hon lyssnade inte alls på mig när jag försökte få stopp på henne/kalla in henne. Hon stack till hunden och hälsade. Mycket dumt. Mamma, här behöver jag träningstips. Jag har jättesvårt att kalla in henne när det är något som är mer intressant än jag i hennes huvud.

Annars en kanoneftermiddag och fisen är supertrött efter att ha sprungit fritt i en timma. Glad matte.

RSS 2.0