Tomorrow tomorrow

Just nu äter jag frukost i lägenheten för näst sista gången. Imorgon flyttar vi till huset och då får jag en ny frukostutsikt.

Såhär ser det ut nu.

 


Mmmm

Jag äter världens godaste efterrätt efter en rätt trist lunch.

 


En app

Härmed testar jag den nya appen. Kan jag blogga från mobilen kanske ni får uppdateringar lite oftare. Tjohoo, eller hur?

På bilden ser ni Alexs nya kaffekopp.

 


Ögonlaser?

Jag var hos optikern för att göra min årliga linskontroll, och tydligen har jag en reva på ena hornhinnan. Förmodligen har jag fått smuts mellan lins och öga och kliat mig. Kul. Och om jag får värre brytningsfel så finns det kanske inga linser med större korrigering än de jag har idag. Kul.

Så, nu ska jag till Memira och se om jag kan göra en laseroperation, och vad det skulle kosta. Förmodligen kostar det alldeles för mycket för min plånbok just nu (ca 20-50.000), men då har jag något att spara till. Jag är så sjukt trött på linser och glasögon och om linserna börjar repa mina hornhinnor så vet jag inte om jag vill vara med längre.

The botten may be nådd - när det gäller synfel.

Den som väntar på nåt gott


Världens sötaste hund

Om fem veckor flyttar världens sötaste och snällaste hund in hos oss. Då är hon bara vår och jag längtar så jag spricker. I helgen var jag och David hemma för att mysa med henne, och hon är bättre än jag kunnat föreställa mig. Så nätt och försiktig och följsam samtidigt som hon kan ta för sig och busa hej vilt.

Ser jag ut att vara världens lyckligaste? Det är jag.

Min älskade Karda (uttalas på svenska, tänk "karda ull", då är ni rätt på uttalet).

RSS 2.0