Sjukdom och annat nytt

Jag har varit förkyld i massa dagar och därmed hemma från jobbet hela veckan. Det dåliga samvetet är ett faktum när jag hör hur de på kontoret blir lite mer less för varje dag jag ringer och säger att jag blir hemma imorgon igen. Men saken är den att jag vill vara hemma tills jag är frisk. Jag vill inte pina mig till jobbet, köra fullständigt slut på mig för att vara helt död på kvällen och där med vara sjuk tre gånger så lång tid. För så är det. Jag tycker jättemycket om att vara skolfotograf men det är även sant att det tar mycket energi att vara glad, trevlig och rolig för att få glada barn/ungdomar på bild. Och jag hatar det faktum att jag känner att jag måste "försvara" mig så här.

Annars är livet trevligt. Igår tittade på vi en lägenhet, precis där vi vill bo. Det är ett renoveringsobjekt som heter duga men den är billig och vi tror att det kan bli hur bra som helst. Men det är konstigt det här med att vara förkyld och göra saker. Jag blir helt slut. I förrgår handlade jag lite, sen var det bara hem och dö i sängen. Likadant igår när vi tittat på lägenheten. Just ja. I lägenheten, om vi köper den, ska vi riva massa väggar. Det är murade innerväggar. Vem vill hjälpa till? Eehee.. Snälla. Någon?


Det här är Daisuke och Tomoko. De är mammas valpköpare och nära vänner från Japan. För ett par veckor sen var de på besök i Vara så jag åkte dit och träffade dem. Helt underbart trevliga människor!

När politiken i sig är rätt oviktig...?


Valsnack

På söndag är det val i Sverige. Jag har fått mig en avhyvling av min käre sambo som blir arg på mig för att jag har bestämt vad jag ska rösta på UTAN att vara specielt insatt i politiken. Hans avhyvling hjälpte och jag gick in på Allt om valet och läste på. Först läste jag vad de olika blocken ville och bestämde mig direkt för det ena. Nästa steg blev att läsa mer ingående om partierna i blocket. Och titta - jag vill fortfarande rösta på det partiet som jag hade bestämt mig för innan.

Kvinnlig intuition? Eller var jag helt enkelt mer insatt än jag trodde?

Hur som helst. Alla ska rösta. Läs på. Det var inte så jobbigt.

Trött

Det var typ det. God natt.

RSS 2.0