Snart 25

På lördag fyller jag 25 år och det ska firas med barnkalas. Jag känner inte för att stå hela dagen med förberedelser så vi kör på korv med bröd, hamburgare och marängswiss. Fast vi kombinerar med vuxendricka istället för läsk. Jag som annars brukar vara sjukt tidigt ute med planering var istället sjukt sen den här gången. Igår gick inbjudningarna ut. Haha, vi får se hur många som kommer.

I ett par veckor har jag haft en förkylning som legat och gnagt och i natt bröt den ut. Sjukt lägligt. Idiotförkylning. Födelsedag i helgen och Sicilien nästa vecka. Jag vägrar. Jag låtsas som inget, jobbar som vanligt och hoppas att den tjocka näsan och svullnade halsen går och gräver ner sig nånstans.

Mer hus

Flera av er har önskat bilder från insidan av huset, så jag bjuder på några nu. Inredningen följer ju inte med som ni förstår, men så här ser det ut nu - innan vår touch har satts på stället.

Vardagsrum

Källare

Köket

Toalett ovanvåning

Hall ovanvåning. Trappen till höger. Toalett till höger. Sovrum rakt fram. Sovrum rakt bak.

Sovrum

 

Vill ni se resten får ni helt enkelt komma på besök när vi flyttat in. =)


Hundmys

När vi var hemma i helgen var vi med på träning med alla hundarna. Se så trevligt jag och David hade det i solen.


Och om allt går som det ska så flyttar en sån här, fast mindre, in hos oss samtidigt som vi flyttar in i huset. Jihoooo!

ÄNTLIGEN! Som Gert hade skrikit.

Astro Time Lapse

Igår åkte jag och David hem till Vara. Han har köpt en ny kran till sin kamera och ville testa göra en time lapse-video över natthimlen. Se så vackert det blev. Himlen är verkligen något helt annat när det inte finns en massa gatlampor som förstör.


RSS 2.0