SANNNAAAAA

Jag tycker det är tråkigt att inte visa kommentarerna jag får så nu göra jag det igen :D Jag kan däremot välja vilka jag vill visa och inte så vill någon inte bli publicerad är det bara att säga till! Bra va?

IMORGON KOMMER SANNA IMORGON KOMMER SANNA IMORGON KOMMER SANNA IMORGON KOMMER SANNA

Jag längtar som fan! Åh vad skönt det ska bli! Ett litet problem bara, hur fan ska jag lyckas hämta madrassen i Svensbyn? Och vart ska jag få plats med den när hon farit hem igen? Ett senare problem. Japp. Jag och Alex ska låna Saras bil idag så jag kanske ska fråga snällt om jag får åka till Svensbyn och hämta madrassen.

Idag är det träning igen, vi vilade kroppen igår men nu är det full fart igen. Simning eller Korpen? Inte bestämt, beror på om vi tar oss till Öjebyn eller inte.

Well well. Det finns mycket jag längtar till nu och mycket jag funderar på.

Allt ordnar sig! Idag ska vi göra färdigt musikvideon...

image49
Jag tror att man kan ha många stora kärlekar i sitt liv men bara en själsfrände. Jag har lyckan att ha hittat min, vi är som stöpta i samma form. Ingenting kan sklija oss från varandra. Ingenting! Vi klarar allt du och jag.
Du är världsbäst gumman! Fan vad jag längtar till imorn!

En snabblogg

Vi (jag och Alex) var och tränade Pilates i söndags. Lugn, skön men jobbig träning. Hade både tränings- och mensvärk i magen igår, inte coolt. Men vi går stenhårt in för våra nya kroppar inför beach 2008 så vi masade oss iväg till Korpen igår igen. Bodycombat stog det på schemat. Ett träningspass där de tagit röre´lser från olika kampsporter, bland annat Capoeira (coolaste ever, iallafall när jag såg det på riktigt i Brasilien) och boxning. Mycket slag och MYCKET arbete med magen även denna dag.

Idag är det inte nådigt i min mage. Jag känner verkligen varenda gång jag bara tänker på att spänna en magmuskel. Det är skönt, för då känner jag att jag är igång igen, men jag lär nog inte skratta så mycket idag. Det gör ont... Haha

Ikväll blir det simning =)

Fredag

Idag ska nästan alla festa utom jag och Alex. Vi ska sitta hemma i varsin lägenhet och skriva två artiklar utifrån varsin intervju. Jag var inte alls sugen på att festa i helgen så mig gör det ingenting, absolut ingenting. Och det är jag själv som lämnat uppgiften till sista sekunden, jag har till midnatt på mig att lämna in artiklarna. Jag och Alex har haft en heldag på stan, vi fick låna Saras bil och har betat av Dollar, Kupan, stan och storhandling på Kvantum. Efter hemkomst lagade vi mat hos Alex, paella och ett glas vin.

Glaset står bredvid mig och nu ska jag sätta fart med skrivandet.

För cirka en timma sen fick jag världens överraskning. Ett blombud! Tack så jättemycket, underbara människa. Gud så glad jag blev! Min kväll kan inte bli annat än bra med alla härliga känslor i kroppen.

Kaos i skolan

Sitter i skolan och vi lär oss redigera TV-inslag. Någonting har hänt med varenda dator så någonstans i allas klipp hänger i ljudet med. Roligt att det gör såhär första gången vi arbetar med programmet. Läraren, Göran, vet inte vad som blivit fel vilket känns väldigt betryggande... eller inte. Vi har rast nu och han skulle skälla på skolans tekniker för att ta reda på vad som hänt.

Jag har verkligen massor att göra i skolan innan jag ska åka hem den sjunde februari. Jag måste sätta fart med en gång så jag inte behöver arbeta ihjäl mig när Sanna är här hos mig. 

Helgen är räddad!

Update from Piteå

Har fått smisk för att jag uppdaterar dåligt så nu får det väl bli skärpning på mig.

Tentorna klarades av i torsdags och fredags. Jag hade sjuk tentaångest men det gick nog vägen ändå. Jag är mycket förvånad om jag inte klarat dem.
Sen vi kom tillbaka till Piteå igen den sjätte januari har allt tamejfan gått i ett. Radioprogram skulle färdigställas, grejer skulle lämnas in och tentor skulle pluggas på. Telefonen gick varm när jag väl var ledig och sömnen blev det lite sådär med. Så i fredags när alla skulle efter-tentorna-festa kunde det ju inte annat än gå fel. Jag och Alex satt i min lägenhet, pimplade vin och hade galet mycket tjejsnack. När vi gick för att festa med folket på Ankars hade vi visst varit sent ute för vi mötte dem när de var på väg till Kåren. Vi dansade och minglade och pratade med folk. Tydligen var det ett liveband på Kåren som spelade ABBA-låtar hela tiden. Jag kommer ihåg musiken men har inte ett minne av att det var ett band som skapade tonerna... Minnesluckorna är ett faktum. Ett annat faktum är att jag och Alex drack för mycket vin. Punkt. Vi gick hem och sov. Punkt igen.

Resten av helgen bestod av svullande av godis, marängsviss och film. Jag, Alex och Sara betade av filmer på lördagskvällen och det var just så mysigt som man kan tänka sig.

Igår startade en ny kurs, Språket som journalistiskt redskap. Jag tror den här kursen kommer bli riktigt rolig. En del utmaningar, absolut. Vi har kanonlärare så jag ser bara fram emot detta. Imorgon börjar nästa kurs, vi ska läsa TV-produktion. Den kursen blir nog också rolig men än så länge har jag ingen riktig uppfattning om den.
Så idag.. Idag tvättar jag och i eftermiddag ska jag skriva ett personporträtt. Och så ska jag sparka Alex i röven så hon fixar praktikplats så hon är i Göteborg vecka 16 och 17 så vi kan införliva våra planer.

Just det, jag har ju en sak till att berätta. Jag kommer hem igen! Den 7-13/2 finns jag återigen i Varatrakten. Mycket ska hinnas med under dessa dagar så ett magsår kankse följer med mig hem på flyget tillbaka till Kallax, Piteå och vintern. Lite roligt att jag åker hem just de här dagarna för då flyttar Jonas och Linda hem så jag får se deras nya lya i Vänersborg direkt. Kuligt!!

Vi ses då älskade Vara-vänner (och familjen såklart)!!! Saknar er!

Mina kommentarer

Jag har beslutat att inte publicera några av de kommentarer jag får på bloggen. Då kanske alla kan tala om vem det är som skriver? Bara för att jag har aningar betyder det inte att jag vet vem som skriver.
Så, skriv ditt namn, nu är det ändå bara jag som läser kommentarerna.

Tentapluggandet är i full gång. Igår var vi i skolan till lunch sen var det bara hem och plugga till tentan. Bortsett från en stunds karaokesjungande var jag och Alex ruggigt effektiva. Tror vi har grepp om radiotentan nu iallafall. Idag ska den svåra tentan etsas fast i huvudet, Medier i Samhället. Svårt.

I går, i natt, i dag

Igår var en jättehärlig kväll på Bäckis, efter halvseriöst plugg några timmar på dagen kom Lisa och joinade mig och Alex. Vi åkte och handlade på Coop, jag hämtade min box (äntligen) och sen hem till mig och fixa middag. Och vilken middag det blev, galet gott! Laxfiléer med en röra av fetaost och creme fraice ovanpå stektes i ugnen och serverades med pressad potatis och god sallad á la Alex.
När tre tjejer träffas sådär är tjejsnack oundvikligt och vi hann beta av de flesta ämnen som kan kategoriseras under termen "tjejsnack". Fia slöt upp i sällskapet och vi åt ost och kex och såg lite sagan om ringen.

Härlig kväll. Härliga vänner.

I natt däremot var det inte lika härligt. Vet inte när jag sov så oroligt sist, jävla skit. Jag som skulle vara utvilad idag för att få in så mycket som möjligt av tentaläsning i huvudet. Det blir inte alltid som man tänkt sig

Misha

Till förra inlägget fick jag en kommentar från en vän som jag tydligen kan lista ut vem det är.. Jag har aningar men är inte helt säker så skriv snälla en ny kommentar så får vi se om jag hade rätt.
Här kommer en bild på Misha iallafall så du får veta vem hon är.

image48


Misha has left the building

Jag är tillbaka i Piteå efter tre underbara veckor hemma i Vara. Mycket har hunnits med under dessa veckor, jag har bland annat träffat familjen massor, skönt att vi en gång om året kan vara hemma samtidigt. Nu kommer det i och för sig inte vara lika sällsynt när Jonas och Linda ska flytta hem igen. Så fort jag kommer hem kan vi alla samlas på middag hos mor och far.

Mycket tid har spenderats med familjen Nykvist, mina underbara vänner och deras minst lika underbara barn. Juldagen var sjukt kul då vi tre vuxna och barnen spelade singstar. Barnen gick och la sig men vi tre fortsatte att sjunga sönder halsen och dricka vin fram till två på natten. Vaknade halv fem av att min fina fadderdotter krupit  upp i soffan och sov brevid mig. Söta Alice! Hon låg dock inte speciellt still så efter ett tag följde jag henne till sitt rum, stoppade om henne, gav en kram och sa "vi ses imorgon bitti". Klockan åtta vaknade jag av att Alice ropade med sig storasyster: "Vi FÅR gå till Minna". Inte mycket sömn den natten men så mysigt så jag kunde ändå bara le åt flickorna.

Jag har även lärt känna en ny människa under veckorna hemma. En härlig vän som är så fruktansvärt enkel att prata och umgås med. Kul med nytt folk i mitt liv. Synd bara att du är sämst på Wii-bowling ;)

Nyår i Västerås var mest galen. Galet kul, galet full, galet mycket folk, galet häftig osv. Ett minne för livet.

Så kom den dagen då man skulle åka hem. I lördags hämtade Lisa, Alex och Mickis upp mig i Vara och vi bilade utan bekymmer till Uppsala. Morgonen därpå (igår) skulle vi lämna Uppsala plocka med Kalle istället för Mickis och åka senast åtta. Vi kom iväg 11 efter diverse strul. Det har aldrig tagit så lång tid mellan Uppsala - Piteå, 12 timmar. Men det har nog heller aldrig varit sånt skitväder, vi fick nöta i 80-90 km/h hela vägen. Bilen var packad till bristningsgränsen (bokstavligt talat, vi fick låsa dörrarna inifrån för att vara säkra på att dom var stängda) men allt gick bra. Vi var nog alla lika trötta när vi anlända till Bäckis. Jag tyckte det var skönt att komma hem medan vissa andra fick ångest och längtade hem igen, hoppas det släpper!

Idag har Misha flyttat. Satte ut henne på annons för en vecka sen och massor med folk har ringt. Alla vill ha min Misha. Den första som kom och tittade tog henne med hem. Jag prutade inte en krona så jag är nöjd, men det känns tomt utan henne. Det var inte kul att säga hej då men så är det när man är student.

Nu är det tentaplugg i 10 dagar innan det lugnar ner sig igen....

RSS 2.0