Sushilunch

Japp, ni läste rätt. Jag har ätit sushi idag - OCH tyckt om det. Jag bytte ut två laxbitar mot räka istället. Mycket godare.
Att Helene och Karsten skrattade åt mig när jag tafatt jobbade med pinnarna bjuder jag på. Jag lyckades träffa munnen utan att söla ner kläderna med soya, till skillnad från en viss annan tjej. Hihi.

Jag var tvungen att ta den här bilden och MMSa till mamma så hon fick visa Tomoko vad jag åt till lunch. Jag tror hon blev impad. Eller avundsjuk. Hon kanske redan saknar Japan fast hon bara varit här sen i tisdags?

 

Imorgon brummar jag och David mot slätta för att fira midsommar med mampap och Tomoko. Det blir kransar, stång, nubbe, sill, potäter och hela baletten. Och valpar. Det är faktiskt mest därför jag åker hem. På lördag är det beräknad bedkomst och jag tänker inte missa Kardas födsel.

Jag längtar efter dig lilltjorv. Undrar om du är brun eller svart. På lördag får jag veta.


Youtube-underhållning på hög nivå

Jag imponeras av möjligheten att ligga före och efter, samtidigt (!), när man har både text och hjälpsång. Löjligt underhållande.


Uppdaterad layout

Uppdatera sidan om du inte ser den nya designen. Det ska pillas lite till för att få den helt klar, men till det behöver jag hjälp av Alex.

Sneak peak:


Skruttig tant?

Redan när jag var 14-15 år fick jag problem med mina leder då jag på något konstigt sätt fick sjukdomen Yersinia. Sjukdomen, eller infektionen - vad det nu är, gjorde att jag fick hög feber och att flera av mina leder svullnade upp till det tredubbla och värkte som fan. Mitt högra knä blev stort som en fotboll, till exempel. Innan de väl listade ut vad det var för fel på mig tog de en massa blod och gjorde tester för bland annat reumatism. Det var inte reumatism, som tur var.

För två år sedan fick jag problem med min käkled då disken jobbade sig ut genom en springa som ska hålla disken på plats. Det gjorde sjukt ont och jag fick en kortisonspruta rätt in i käkleden. AJ! Käkproblemet berodde troligen på att jag har överrörliga leder vilket gör att jag kan röra många leder onormalt mycket. Det var väldigt underhållande när jag var liten och kunde böja min kropp sjukt kosntigt, not so much no more.

För typ ett halvår sen började jag få ont i de nedre tumlederna och i handleden så idag gick jag till läkaren. Förmodligen beror även detta på överrörliga leder, och eftersom det inte blir någon värmeyttring eller svullnad är det nog inte reumatism. Även idag togs en massa blod av mig och om en vecka får jag svar om de visade något. Jag ska även få en tid för röntgen så får vi se om allt ser bra ut. Hoppas det. Men den snälla läkaren tror att det är någon form av artros, och det går inte att behandla.

Kul. Jag är 25 år och börjar redan bli skruttig som en gammal tant. Kul.

Tre år

För tre år sedan bestämde vi att vi ska vara vi. Det var inte alltid självklart att det skulle bli så, men när vi båda fått känna efter och treva e sund så föll allt på plats. Du är så fin och jag älskar dig så mycket. Jag hade kunnat skriva en uppsats om min kärlek till dig, men jag tror inte det är intressant för så många andra så jag behåller mina tankar och känslor i hjärnan och hjärtat istället.

Puss älskade David.På Henke och Emelies bröllop, 2011.


Sicilien, staden Eriche, 2011.


Typ 1 januari 2009, Ramlösa.


Hos Jonas i Örnsköldsvik, januari 2009.


Midsommar i Piteå 2009.


Nyår 09/10, Helsingborg.


Beduinfest i Ramlösa, 2008.


Helingör 2008.

RSS 2.0