UNDERBARA helg!

I fredags efter jobbet träffades jag och Anna för Thaimiddag på taket och vidare ut på 1906. Kvällen blev lyckad och det var superkul att träffa fina Anna igen!


Igår hämtade Sanna och Crille mig vid tio. Vi åkte till Pitsund och solade, badade och grillade hamburgare i massa timmar. Vi tog en sväng förbi kyrkmarknaden i Öjebyn innan vi skiljdes åt en stund för att duscha och äta sen möttes vi, och Pecka,  upp för festmys vid Södra hamn. Återigen en finfin dag med sjukt mycket skratt, och även en liten chock....


Idag åkte jag, Sanna och Crille till Luleå för shopping. Hem kom jag med tre klänningar, ett par skor, två presenter, en golvfläkt, lite hemprylar, underkläder och mascara. Hela kalaset gick på knappt 1400. det tycker jag var bra shoppat!

When the lights go out

Igår var vi på fest och blev sådär lagom runda under fötterna. Imorse vaknade jag vid halv åtta för att gå upp och dricka vatten. Jag har problem med fallande blodtryck och huvudet började toksnurra så fort jag ställde mig upp. Jag höll mig i dörrposten en liten stund tills jag trodde det var lugnt. jag drack mitt vatten och gick tillbaka till sovrummet. Väl där svimmade jag, föll omkull och slog till massa saker. David vaknade och blev skiträdd. Det var lite läskigt.

Det här resulterade i nya sår på samma gamla vanliga knä...

Team arabemiraten

JAG OCH SANNA FICK VG PÅ B-ARBETET!

 Herregud vad bra det känns. Alla timmar var mödan värd. We did it babe!


Den här bilden togs efter vår sista revidering och den slutliga inlämningen. Då var vi kräkless på arbetet - nu älskar jag det igen!


Vi kör ett till

Bara för att jag missade lite info i förra inlägget blir det ett till direkt efter.

Jag skojade med David, under cykelturen, om att jag skulle vilja få en förlåt-bukett nån gång och att jag sen ville slå en kille med den (för att han varit dum och inte kan komma med en sketen bukett som ursäkt). Då frågade han om det inte ens hjälpte med syrener, eftersom jag är helt galen i syrener just nu. Jag sa att det inte skulle räcka ens om det var en sådan bagatell (?) som att glömma vår ettårsdag. I samma andetag insåg jag att vi firar ett år om exakt tre dagar och jag hade tokglömt.

Kanske det är okej med syrener ändå?

På jakt efter återvinnigsstationen

Swedbank bjöd på teambuilding för sommarvikarierna idag. Vi har fått lära oss massor om Mastercard, motivation, engagemang och att det är gott med fika. Efter bjudlunch på Furuborg drog vi oss mot stan för eftermiddagens aktivitet - bowling! Jag var skitnervös innan för jag vet hur arg jag brukar bli av bowling när det inte går som jag vill. Jag hade peptalk med mig själv och intalade mig att jag inte fick visa min sämsta sida med nya kollegor... Och det gick bra. Mitt lag vann. Av åtta. Jag var sämt i mitt lag men vi var bäst tillsammans, det är det som räknas. Eller hur?

Ikväll fick jag och David lite abstinens. Eller mest David, men nu i efterhand vill jag ta åt mig lite. Såhär var det: efter italiensk pastamiddag och (färska svenska) jordgubbar (för 45 jävla spänn) ville vi göra nåt. Så vi hoppade upp på cyklarna och cyklade i en timma. I början av vår tur cyklade vi förbi där vi brukar återvinna glas och såg att de bytt ut alla containrar mot fula baracker. Så efter massa cykelcruising, njutning av det vackra Piteå har att erbjuda och massa prat åkte vi på leta-återvinnigsstationen-mission. Det var lättare sagt än gjort. För att göra en lång historia kort - vi hittade den inte, så imorn ringer jag nog kommunen och frågar vart vi nu kan kasta återvinning.

Ska man behöva vara SÅ miljömedveten?

Sommarens första fotosession

Jag och Sanna packade gammelVolvon till brädden fylld med kameror, skärmar, kläder och skor och drog till Norrstrand. Vi skulle fota sommarbilder så trots kallt väder och blåst från havet poserade vi glatt i linne. När vi kände oss nöjda vid Norrstrand drog vi oss vidare mot trashigare marker. Kappa släppte inte in oss någonstans så vi hamnade på campingen vid Södra hamn. Det var inte så trashigt så det blev fina bilder där också - utan trashkänsla. Det löser vi nästa gång. Då ska vi ta fräcka bilder med sjukt ful bakgrund. Helst plötsligt när vi fotade öppnade sig himlen och det började hagla. Då åkte vi till Ica och köpte godis och sen hem till Uddmansgatan.

Ikväll blir det mys med Sanna och jag saknar David. Kom hem nu plutt.


Bilderna ovan har tagna av mig. Nedan följer några av Sanna, med mig som modell..

Minna, vart är du?

Jag vet inte vad som hänt. Men det är som att Minna inte är här längre. Jag känner inte igen mig själv. Jag brukar vara sjukt organiserad och planerad och nu är det som att allt bara falerar. Jag tappar bort saker och glömmer saker. Viktiga saker. Och det gör mig jätteledsen.

Tidigare tyckte jag det var skönt att vara ensam hemma men nu vet jag inte vad jag ska göra med tiden. Jag är rastlös och har tråkigt och huvudet bara flyger. Mina tankar är överallt och ingenstans och det gör mig trött. Fysiskt trött. Jag somnade nästan i soffan vid 19.00 idag. Inte okej.

Så, vem du än är och vad jag än gjort dig - lämna tillbaka Minna! Jag vet att jag kan gnälla på henne ibland men nu saknar jag henne. Ge mig hon som har koll på läget, ge mig hon som planerar, fixar och ser fram emot saker. Snälla.

Bartömning

I fredags var det bartömning och jag kom återigen hem med trasigt knä. Hur som helst var det en kul kväll. Men nåt jag verkligen tycker ni ska se är min och Alexs skönsång. Familjen Längviks partysong :D Tack Sanna för att du lärde oss den. Förlåt familjen Längvik för att det blev en fyllesång.

RSS 2.0