HahaHIttade den här i en annan blogg. Se och lär.

Fina fina liv

När jag sitter här på internätet och läser bloggar inser jag hur mycket jag faktiskt älskar bloggar. Det kan låta helt sjukt att älska att läsa om andras liv, men jag tycker det är inspirerande och otroligt fascinerande hur andra människor lever. Ta Blondinbella till exempel. Det finns oändligt många åsikter om henne, men herre min je vilken tjej! Det engagemang och den enorma viljan hon har för att genomföra idéer - DET är en bra boost för alla att läsa om. Vem är hon liksom? En helt vanlig tjej som lyckats, då kan ju alla - om viljan bara finns där.

Ibland kommer jag på mig själv med att avundas tjejerna som driver bloggar, har egna klädmärken, driver företag, åker på lyxiga resor flera gånger om året och alltid lyckas vara så jäkla snygga. Men så rannsakar jag mig själv. Hur ser egentligen mitt liv ut? Jag har flyttat till en stad där jag trivs som fisken i vattnet. Till och med så bra att jag helt glömt bort att prioritera in saker nu under min lediga sommar som jag tänkt. Jag hade planer på att åka till Stockholm för att träffa Sanna och Uppsala för att träffa Catalina. Jag och David hade tänkt göra en massa utflykter runt om i Skåne. Har jag gjort det? Nej. Kommer jag hinna göra det innan jobbet drar igång? Förmodligen inte. Det är synd som skam, men den här sommaren är viktig. Det är min första sommar i Helsingborg och målet var att lära känna både staden och människorna bättre. Mission completed. Jag hittar nästan bättre än David nu när vi är ute och åker bil.

Min sommar är perfekt. Först hade jag mina tre veckor i Piteå och dagen innan midsommar kom Alex (och Jennifer och Emma) ner för att fira helgen med oss. Alex hade precis kommit hem från Australien och kom nästan raka vägen hit. Då var hon här i en knapp vecka. På lördag kommer hon igen. Och jisses vilken fantastisk vän hon är. Helt otrolig! Och så ska hon flytta ner till Helsingborg också. Top notch!
Jag åkte hem till Vara och fick vara med när Libra krystade ut valp nummer sex och sju. Och om en vecka åker jag hem igen för att mysa med de små. Då har de redan hunnit bli fem veckor. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Under min tid i Vara kommer Jonas hem från Övik. Han flyttar hemåt igen för att jobba med/i/på (?) Nordic Battle Group i minst ett år. När jag åker tillbaka till Helsingborg följer fina lillebror med för att gå på Helsingborgsfestivalen med oss.


Underbara, fantastiska, lugna, sköna barndomshem.

Gänget har träffats mycket. Vi har ätit på uteserveringar, i parker och sett på solnedgång. Vi har tagit dopp i havet både vissa dagar och vissa kvällar. Jag gillar't. Att packa lite mat och vin och filtar och gå till en park och sitta där länge länge är så fint. Jag visste inte ens att det finns så mycket parker i stan som det faktiskt gör.

Otroligt varm dag med discgolf. Vi gick några hål sen åkte vi och slängde oss i havet.

Jag och David har lessnat på att bo i en fin, men ändock tillfällig tvåa, och letar nu bostadsrätt. Vuxenpoäng så det skriker om det. Vi var på vår första visning för typ tio dagar sen och nu har vi just varit på vår nionde (?). På tisdag ska vi till banken för att få lånelöfte och sen är det bara att börja buda på de som är mest intressanta. Det känns så himla bra.

Den åttonde augusti åker jag på tio dagars utbildning i Härnösand inför höstens jobb som skolfotograf. Jag ser jättemycket fram emot det.

Med den här inblicken i mitt liv kanske ni också inser att jag inte har mycket att avundas de stora bloggerskorna? Jag har det ju helt fantastiskt jag också, dock med en något mer begränsad budget. All kärlek, vänskap och goda känslor i magen gör mitt liv så jävla värt att leva!

Bröllopsdatum??

När ska du gifta dig?

Räkna ihop poängen så får du se!

[X] Du vet hur man kokar kaffe
[X] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[X] Du tvättar dina egna kläder
[X] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[  ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 5

[ ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[x] Du har alltid en penna på dig
[X] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[X] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 4

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[X] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig
[X] Du kan klippa gräset
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[X] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[X] Du pluggar när du måste
[X] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 10

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[  ] Din favoritmat är hämtmat
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[X] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt.
TOTALT: 3

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperware party
[X] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[X] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 7

Jag kommer gifta mig när jag är: 29...

Hemska sommarfötter

Jag avskyr mina sommarfötter, inte för att de är lika Kalle Ankas eller för att jag har konstiga lilltår. Nej, jag hatar - HATAR - det faktum att jag inte kan gå i sköna luftiga sommarskor. För en vecka sen gick jag ner till stan och tillbaka i mina gamla gladiatorer. Väl hemma hade jag fem stora blåsor på sidorna om fötterna. Således fick jag gå i flip-flops (med plåster mellan stortån och pektån för att undvika blåsor där) i tre dagar eftersom jag inte ens kunde ha vanliga skor.
Jag har köpt tre par nya skor på Skopunkten också, bara för att det är såå kul med nya skor. Idag gick jag tio minuter enkel väg till blodcentralen. Och väl hemma igen har jag två nya blåsor, den här gången tack vare nya flippisar. Och det TROTS att jag hade tejpat både mellan tårna och där skon går över vristen. Hujedamej.

Man hör talas om folk som springer barfota i Converse, skulle jag göra det skulle jag blöda på både hälar och tår. Jag får för fan fortfarande blåsor av mina Converse, efter att ha haft dem i två år.

Det var någon härom veckan (tror det var Jonas?) som tipsade om fotriktiga skor.


Kanske jag klarar av att gå i de där utan att få vätskefyllda bubblor över hela fötterna?

RSS 2.0