GRATTIS DAVID

ÄlsklingsDavid fyller 27 år idag så jag gjorde brunch till honom förut med frasvåfflor, hemgjord blåbärsglass, jordgubbar, bacon och scrambled eggs. Sjukt gott! Karda och Stina fick den sista våfflan och ett par baconbitar när vi var klara. Även de måste få vara med och kalasa.
 
 
Annars firar han födelsedagen med att hoppa ut och in genom köksfönstret och göra ytterligare en ölfilm. Om en stund kommer Johan hit och då ska det bryggas öl, även det ska filmas. Ikväll cyklar vi till Ramlösa och bjuds på kalasmiddag hos hans föräldrar.
 
 
Karda är halt (IGEN, tredje gången nu) så vi tar det lugnt med promenader. Jag gick till söder och hämtade Stina imorse så att hon fick röra på sig lite i alla fall.
 

Kvällsdopp

Vi kvällsbadade med Sarah ikväll. Karda tyckte att det var skitskoj, och så tyckte hon att det var mysigt att sitta med frambenen i min famn när hon inte bottnade ordentligt. Det var superskönt i vattnet!


Bagarsemester

Idag matar jag frysen med två valnötslimpor och två sockerkakor. Den ena kakan pyntade jag med citronmeliss.


Barcelona 13-16/7 med Gertrud

 
 
 
 

Härlig dag

Hundvakta Stina. Promenad i Bruce med duktiga hundar. Baka apelsinchokladkaka. Göra ny müsli. Hundmys på altanen, och i köket när jag bakade. Bada i havet med Sarah. Baka finaste örtbrödet (med örter från trädgården). Koka och grilla revbensspjäll och äta med potatis (med dill från trädgården) och tomatsalsa (med basilika från trädgården.
 
Semester, I tell ya!
 
 

Fullspäckad helg

I fredags kom mampap och hundarna för att ha helg hos oss. I fredags käkade vi gomiddag och pratade tills sängen kallade. I lördags och söndags var mamma instruktör åt mig och Helene så att hundarna fick jobba, och vi fick med oss nya idéer. De fick bland annat prova på viltspår och båda vovvsarna skötte det med den äran.

När de hade styrt kosan mot Karlskrona i går ringde Jonas mig. Vi bokade in att de ska komma hit måndag till tisdag nästa vecka, och jag sa att det var skönt för då slipper de festivalen (vilken vi inte vill gå på). Då kontrade han med att Maria ändå inte dricker sprit för att hon ju är gravid. Jag bara skrek rakt ut. Så himla himla kul! I februari blir jag faster för allra första gången. Myyys!

På bilden syns en myssjuk, och efter helgen väldigt trött, Karda. Min bebis :)


Busmaffian

I helgen var vi i Barcelona så då fick Karda bo hos Stina i några dagar. De sprang en massa i Bruces skog och hon saknade mig nig nästan inte alls. Jag saknade dock henne :)


RSS 2.0