Ikväll smäller det

Dagen går i ett med saker som ska fixas innan jag och Sanna möts upp på tåget. Hjärtat mitt lyckades fixa så hon får sluta lite tidgiare så nu är vi framme i V-ås redan vid 20.00!!

Jag önskar alla mina vänner ett gott nytt år!!
Jag orkar inte skicka ut ett till mass-sms som jag gjorde på jul. Det var jobbigt så jag önskar er här istället.
Ingen nämnd ingen glömd!

Nyår blir coolt

Nyårsplanerna har vandrat från lugn hemmakväll till party i Götet till party i Västerås till party i Götet och tillbaka till Västerås.

Nu är det spikat, det blir Västerås. Jag och Sanna ska på äventyr och det lär vara den coolaste av alla coola nyårsfester. Jag menar, vad sägs om hundratals fallskärmshoppare, 250 ton sand, 30 grader varmt, badtunna och pool?? Beachparty på fallskärmsklubben. Galet seriöst och det ska bli svinigt roligt.
Nu finns det säkert flera som undrar hur det kommer sig att jag och Sanna ska på en nyårsfest på en fallskärmsklubb.

Såhär är det. Jag gick gymnasiet i Västerås och en klasskompis, Oskar, är fallskärmshoppare. Han är med och ordnar festen och han bjöd in mig och jag frågade om Sanna fick följa och det gick såklart bra.

Det blir ett litet äventyr bara att ta sig dit. Sanna slutar jobba klockan 16 på Interflora i Olskroken (Göteborg), hon ska snabbt hem o byta om o sen i ilfart åka spårvagn till tågstationen och sen hoppa på rätt tåg och vänta på att jag kliver på samma tåg en timma senare. Efter förfest och iordningfixande på tåget landar vi klockan 21 i Västerås och åker taxi till festen. *phu*. Men det är säkert värt det, det lär det vara! Oskar sa att vi kommer fashionabelt sent. Haha.

I övrigt är allt bra. Julen flöt lugnt, mellandagsshoppade lite idag. Hittade två klänningar, vet inte vilken jag ska ha på nyår riktigt än... Hittade ni nåt fel i den meningen?? Sanna eller Alex hittar kanske nåt konstigt. Syftar på det faktum att JAG köpt KLÄNNING. Första gången det hänt tror jag.. Det är väl roligt att man kan ändra sig.

Ha det bra och gott nytt år

GOD JUL

Mina kära vänner, GOD JUL! Hoppas ni får en härlig dag allihopa!

Nu ska jag hjälpa mamma och stöka vidare i köket.

Tänker på er allihopa!

Stor kram

Hohoho


Dan före dopparedan

Nu är det några dagar sen jag skrev så det är kanske dags att uppdatera lite.
I onsdags skjutsade snälla Jens mig till Kallax så jag kunde ta flyget hem till mitt underbara Vara. När jag anlända väntade regntunga skyar, brungrön mark och bara allmänt rått klimat. Men vad gör det när jag är hemma? Ingenting. Jag är hemma med familjen och det är det skönaste som finns. Att komma hit betyder verkligen avslappning, för både kropp och själ. 
I torsdags trampade jag runt med mamma och hundarna i skogen, med hennes gummistövlar på fötterna, och fick världens skoskav. Idag slet jag upp dessa Skoskav igen när jag återigen skulle på promenad med mamma. Inte coolt, jag har galet ont i hälarna, det är fakstiskt riktigt synd om mig!

-----
Mamma gick förbi mitt rum nu:
 -Vad gör du?
-Bloggar...
-Hälsa

haha, söt mamma!
----

Under min tid hemma jag har umgåtts med mina underbara vänner och deras minst lika underbara barn, familjen Nykvist. Me love!! Idag hade vi julklappasbyte, fick tokfina saker! Tack så jättemycket!
Familjen har jag såklart också spenderat tid med, och en ny bekantskap. Alex var här idag en sväng, hon påstår att jag inte alls bor på landet, jag bor minsann på VISHAN!!! Haha sööt!

Imorgon är det julafton. Det ska firas hemma med närmsta familjen, mormor och storebrors tjej. Lugnt och skönt som vanligt. Härligt.

God jul kära vänner

Min lilla, men söta, lägenhet

 När man tittar in i lägenheten genom ytterdörren ser det ut såhär
 "Hallen" där man får lov att ställa skor, hänga jackan och kanske lägga mössan i en korg i hattyllan
 Toan, som jag för övrigt tycker är väldigt mysig. Blev bra med hyllan med handdukar och potpurri. Tjejigt värre!
 Skänken, min fina skänk. Mmm tycker om den så mycket. Mamma, observera morfars gubbe.
 Och här kom en serie med bilder från resten av lägenheten. Jag tycker lägenheten säger "Minna" mer än den säger "studentrum" och det är jag nöjd med!

Jag måste bara visa min klädkammare, det är SÅ Minna. Kolla hur galet organiserat jag har det. Helt impad av mig själv!

Jepp gott folk, här har ni mitt nya hem. Jag har ingen klaustrofobi trots att det är litet och jag trivs! Jag trivs till och med bättre än jag trodde jag skulle göra.

Imorgon åker jag hem! Vi ses då mina hemmavänner och familj!!

Julfest

I fredags var det julfest på Kåren. Många hade höga förväntningar på kvällen och åtminstone jag fick mina uppfyllda.

Dagarna/veckan innan hade några utvalda mottagit ett inbjudningskort med texten:
"Nu vi på Bäckis ska fira jul
du är bjuden fastän du är ful.
Det bjuds på mys, glögg och tilltugg.
Kanske till och med ett vintergnugg.
Tag med en klapp för 50 spänn,
skall passa både Barbie & Ken.
Fre 14/12 kl 18.00 är du med din sprit
väldigt välkommen hit.
Låt oss ta hand om varandra,
kramar från Lisa & Alexandra."

Klockan 18.00 infann vi oss plikttroget hos Lisa, finklädda med en julklapp i famnen. Vi bjöds på glögg blandat med skumpa. Långbordet var dukat och mysfaktorn satt där den skulle.
Galet trevlig kväll och trots tokig julklappslek fick alla varsin present. Innehållet i vissa paket var något oväntade. För er nyfikna kommer listan här:
*Blockljus och fat (Eric)
*Kokbok (Andreas)
*Nyckelring som fiser (Jocke)
*Toapapper med tryckta femhundringar (Alex)
* "Survivalkit" = brödlimpa, snus och en 3,5:a (Lisa)
*Bowlingklot (Ellen)
*Låtsasbröst, väldigt klämvänligt (jag mottog denna fina present)
*Termometer (Victor)
*Mattpiska (Johan)
*Råttfälla och vinkorkar (My)
*Presentkort på MAX (Fia)

Jag tror knappt det behöver tilläggas att vi skrattade så vi tjöt när alla paket öppnades.

Efter den klockrena förfesten (som jag för övrigt hoppas att vi gör till tradition) bar det av mot Kåren. Livespelning, dans och technomusik bjöds vi på. Allt förutom musikvalet av kvällens DJ den sista timmen var klockers. Vi dansade och hade skojigt, jag och Alex var lite originella och spelade lufttrummor, gitarren var alldeles för vanlig och överskattad.. Eller?

Kvällen var den bästa på länge och tack vare detta försov sig Eric och Jocke morgonen efter så de missade flyget hem och jag ...jag var mest bara trött hela lördagen, trött som aldrig förr. Nästan


Jag bor på skolan

Nu har jag flyttat igen. Mitt nya hem är skolan. Det känns så iallafall.
Jag ska ha ett radioinslag klart till på torsdag och nu äntligen är jag färdig. Igår började jag redigera och göra prator och efter att ha slitit mitt hår i några timmar var jag ganska nöjd med det jag hade fått ihop. Strax efter 18 igår var jag hemma, fixade mat och började plugga andra saker. Jag var helt död när jag la mig för att sova.

Idag började skolan 09.00 och fram till 16.00 flöt det på bra med lektion och föreläsning. När den officiella skoldagen var slut gick jag och Alex till Kåren och köpte frukt och kaffe för att återigen sätta oss på radioredaktionen.
Jag började glad i hågen att lyssna på mitt inslag och tänkte att det tar kanske en timma att fixa det färdigt. Men av någon anledning hade vartenda klipp hamnat snett så ingenting stämde. Det var bara att börja om igen, inte från början men nästan. Nu, tre timmar senare är jag klar men har ännu inte lämnat radioredaktionen, jag väntar på Alex.

Ikväll skulle jag se Heroes med Jens men ringde för att skjuta upp det då jag inte riktigt hinner ikväll när det är säsongsavslutning för Desperate Housewives och jag ännu inte lämnat skolan. Dock hade klanten redan sett sista avsnittet som går att ladda hem så jag får se det själv hemma iallafall. Kanske jag ska ta det som ett tecken på att han egentligen inte ville att jag skulle komma? Jag tror egentligen inte det men... Äsh han kanske bara inte tänkte, han kanske bara...var Jens, den snurriga.

Ikväll ska jag äta palt. Men då måste jag köpa lingonsylt först.

Jag fryser om händerna. Den här radioredaktionen är inte riktigt lika varm och mysig som min lägenhet.

Nyinflyttad

Ja, nu bor jag på min fjärde adress under 2007. Helt galet men jag börjar bli grym på att flytta... Allt har gått smärtfritt idag. Jag, Jens, Janne, Sandra, Markus o Alex hjälptes åt så det flöt på bra. När allt var inburet i min lägenhet undrade jag om jag verkligen skulle få in allt. Men tre brudar med huvudet på skaft fixar allt och resultatet blev riktigt bra. Det känns som Minnas lägenhet, inte vilken studentlägenhet som helst. Skönt att jag fick ha så mycket av mina egna grejer, då blir det inte så himla stor omställning det här.

Nu bor man på Bäckis då..

Igår var det idolfinal hos mig...hos Jens... Där jag bodde igår. Alex, Sanna, Fia och Sara kom förbi och mös. Härliga vänner!

Nu ska jag ta på mig goa sockar, fryser om fötterna

Vill man så kan man

Jag är jättevarm, nästan svettig. Sen jag klev upp ur sängen har det varit packning för hela slanten. Nu är det inte mycket kvar. Tänkte montera ner sängen imorgon och då lär jag behöva lite hjälp, klarar inte av det själv. *hint hint*

Jag har en madrass som legat under sängen för besökare att ligga på. För en stund sen kom jag på att det ju är jättesmidigt att rulla ihop den och lägga den i en sopsäck. Det var lättare sagt än gjort vill jag lova. Jag klarade det på första försöket, men det var jobbigt. Madrassen är tjock så det var mig dagens bedrift att få ner den i säcken.

Om fyrtio minuter ska jag vara på skolan och fixa först ett grupparbete sen ett annat. Hoppas inte jag blir på skolan hela kvällen. Har ingen aning om hur lång tid det tar för mig och Emily att redigera våra intervjuer och göra prator och allt vad som nu ska fixas för att det ska bli färdigt. Måste hinna med att träffa Alex och analysera lite. Haha vi är världsbäst på att analysera sönder saker. Vet inte vad vi ska analysera idag men nåt kommer vi säkerligen på.

Jag har sovit jättedåligt två nätter nu. Fattar inte vad det är. När jag sitter i soffan är jag så trött så jag knappt orkar ta mig till sängen men när jag väl ligger där kan jag inte sova. Funderar och rullar runt, det är vad jag gör. Tror dock att det kan bero på att jag inte har några gardiner kvar där inne, känner mig som inte riktigt trött. Och så delar jag säng med massa bråte. I lägenheten råder verkligen flyttkaos nu. Sanna, Sara och Emmelie var förbi igår och de sa bara: "Oj". Haha ni förstår?!

Ser jättemycket fram emot fredagens idolfinal. Vänner kommer hit och vi ska hejja sönder våran egen favorit. Helt ärligt vet jag inte vem jag tycker förtjänar vinsten. Jag tyckte Andreas skulle vinna av den enkla anledning att ingen av de som vunnit tidigare år har blivit nånting. Men av dem som är kvar gillar jag Marie bäst. Amanda är, Amanda.. Speciell. Marie sjunger bäst så henne ska jag nog hejja på.

Näpp lite lunch innan tripp till skolan.

This is my life

Helgen har varit kanon. Härliga pojkar och flickor har bjudit på mycket skratt i flera dagar. Nya bekantskaper knyts an med gamla. Härlig kombination som blev just så bra som det bara kan bli. Vansinnesskratt åt you tube, galen dans på Norrmalmia, efterfest och bakisjobb som tomte i Småstaden.

Nu längtar jag till min egen lilla lägenhet. Jag kommer få det bra där. På Bäckis, i samma hur som Alex med flera.

Det finns flera stjärnor på himlen, vissa lyser starkare än andra. Somliga syns bara på natten när himlen är mörk, andra väldigt speciella stjärnor syns även i fullt solsken.

RSS 2.0