Sista dagen på första arbetsveckan

Sista dagen på första arbetsveckan på Life idag. Det känns riktigt bra att jobba på Life, det är ruggigt svårt och nästintill omöjligt att ha koll på allt, men det finns en snäll chef att ringa till när jag inte kan hjälpa kunden.

I helgen ska jag och Jens ha myshelg, vi ska på Kyrkmarknaden i Öjebyn med Sandra och Markus om Sandra hinner bli frisk, annars ska vi bara vara med varandra och greja i lägenheten. Vi ska ha inflyttningsfest nästa lördag (måste börja ringa runt) så vi ska göra det så fint och klart vi bara kan innan dess =) Vi har tydligen en väldigt speciell granne, en 60-årig gubbe vars passion i livet är att jävlas med de unga grannarna, examensdagen började han bråka med ett gäng killar i en lägenheten ovanför oss KLOCKAN TIO!!! Helt seriöst, man måste få ha fest ibland, klarar man inte av grannar ska man inte bo i lägenhet! Så vi får väl se om han kommer o skriker på oss. Snälla Sylvia (granne våningen över, 86 år gammal) sa åt oss att vi ska tala emot honom: "han ska minsann inte få skrämma någon, för mig får i ha hur mycket fest ni vill" Haha hon är hur skön som helst!

Igår fick jag en avi från posten om att min kamera har kommit, Jens åkte och skulle plocka ut den, men då kan den inte hämtas förrän på måndag. Jag fattar inte det där med posten. Gillar det inte, dom bara krånglar! Annars när jg fått en avi så har paketet kommit samtidigt. Knäppt värre!!

Jag har bokat min resa hem till underbara mamma och pappa, 6-17/8! Helt lovely, då ska jag vara med Sanna när hon är ledig, jag har hunnit lova att vi ska till Ullared =) Och så ska jag klippa av håret ännu mer och färga de snyggt hos världens bästa frisör, Nina på Salong Knuten i Vara =)

Jens har världens skönaste fredagar, jobbar 7-11,15.. Så han kommer snart hem och så far jag och jobbar vid 12,30-18,00.

Nu ska ja löka framför Tv:n.


Midsommarhelg o nytt jobb

Idag har jag jobbat första dagen på Life (hälsokostsbutik) i Småstaden.. Det gick bra, givetvis kan jag inte alt riktigt än så jag får ibland skicka kunder vidare till Eva-Carin ( som jag jobbat med idag). Det var ganska mycket att göra på fömiddagen idag så när jag skulle lämnas HELT ensam på Eva-Carins lunch blev jag lite nervös. Hur som helst gick det riktigt bra, Marie (chefen som egentligen har semester) kom förbi en stund så då kunde hon hjälpa mig lite. Jag är nöjd med dagen men nu är jag nervös för imorgon, ska öppna helt själv klockan 10 och ska sen vara ensam fram till 12.30 då Eva-Carin börjar. Behöver jag tillägga att det var fram till då som vi hade mycket att göra idag.. Waaaaaa. Hoppas inte jag får några sura kunder som tycker att jag ska kunna allt, JAG ÄR BARA SEMESTERVIKARIE!!!

Midsommar var bra, Jens var som sagt i Pålberget och hade skoj. Jag var hos Sandra och Markus och hade jätteskojigt. Där var lagom mycket folk, ca 10 pers, så det var inga problem att vara social med alla.. =) Vi gjorde en midsommarstång, grillade, surrade och drack, allt som hör midsommar till!

Lördagen var lugn, jag sov längre än på typ 2 år, till klockan 13.00 (12.50 om jag ska vara helt ärlig), Jens kom hem vid 16-tiden lagom sliten. Sandra och Markus kom förbi på kvällen och kikade film och åt snarre. Trevligt trevligt!!!

Söndag for jag och Sandra till räkstigen och solade och badade lite, helt underbart skönt. Sen tog vi en glass med godiskross på Kioskpiraten.. MUMS!!

Kanonhelg verkligen... Och snart är det båtpremiär och dansar och ler!! =)

Tjohej

Planer

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske försöka sätta upp lite tavlor och sånt på väggarna. Det börjar kännas att det är ganska kalt.

Nu är midsommarplanerna klara, jag och Jens ska vara på olika ställen, helt enkelt för att vi vill vara med olika folk. Jag ska vara hemma hos Sandra och Markus, rätt skönt oxå, då har jag nästan krypavstånd hem. Och Jens ska åka till Pålberget till Eriks stuga.

Jag pratade med min Sanna igår, jäättelänge. Ush vad jag saknar henne, helt sjukt! Men jag kommer hem i augusti och då får vi ses så mycket vi bara kan, jag tror visst jag lovade att vi ska åka till Ullared då =)

Nä, nu ska jag nog äta lite frukost. Kaffe och macka =)

Tjing

Wien

I torsdags åkte jag, Jens, Kristina och George till Kallax för att ta flyget till Arlanda där vi mötte upp Jenny och Ingemar som hade kommit med flyget från Örnsköldsvik några timmar tidigare. Vi åkte till Ibis hotell och efter en öl kröp vi alla till kojs för uppstigning igen 04.30.

Till slut kom vi till Wien och vart direkt positivt överraskade, när vi åkte längs en stor gata såg jag min favoritbutik sen vi var ute och tågluffade, NEW YORKER! Glädjetjut från mig i bilen och ett fett löfte om att jag skulle dit senare.
Hotellet var jättefint, men Jens hade problem med sin astma under helgen, vi misstänker att det funnits hundar i rummet.
Fredagen strosade vi runt på Wiens största shoppinggata, som vi för övrigt bodde längs, tog oss in till stan och tittade på den otroligt mäktiga Stephansdomen.
lördagen åkte vi till ett högt torn med utsiktsplats på 150 m höjd (inte 1700 m som Jenny skojandes sa), där dom oxå hade bungy-jumping, hade det kostat lite mindre än 130 euro kunde jag mycket väl ha hoppat =) Vi tog en fika ytterligare 10 meter upp där hela serveringen snurrade runt så man fick en 360 graders blick över wien, grymt vackert med floden Donau som rinner genom hela staden.

Stor-shopping på New Yorker på eftermiiddagen, mmmm vilka fina kläder vi hittade allihop =)

Söndag åkte vi på en seight-seeing tur till Schönbrunn palatset, nåt man måste se tydligen om man åker till Wien, jag gillade mest när vi åkte runt i staden och såg på alla byggnader, det är groteskt vacker arkitektur överallt, varje hus är en sevärdhet!!! Schönbrunn var fint men jag är egentligen inte jätteintresserad av att veta allt om dom som bott där, hade lika gärna kunnat gå runt i den pampiga trädgården hela dagen och njutit av vädret. En sak som var rätt ball var att Barbara Streissand skulle spela där inom några dagar så dom var i full färd att bygga scener o grejer.

Helgen var toppen med massa fika och MASSA mat. Ja är jättenöjd med alltihopa!!

Idag har jag beställt en nu kamera =) Wihiii vad skoj, en Canon Ixus 850IS blev det. Längtar tills den kommer =)

Ha det fint alla.
Kram Minna

Wien-weekend

Familjen Niska + jag + Ingemar åker till Wien fredag till måndag. George fyllde 60 i tisdags så vi ska fira honom. Ska bli mycket skönt med lite avkoppling.
Flyget mot Wien avgår imorn bitti från Arlanda så vi åker ner redan ikväll. Åker vilken minut som helst faktiskt.

Skulle bara berätta detta.
Återkommer till veckan och berättar hur vi hade det.

Btw, det blev ingen kamera, inte än. Måste kika lite mera :P

Ha det bra.
Kram


Marika och Leo

Idag har varit en mycket trevlig dag. Jag är just nu anställd av proffspoolen, ett bemmaningsföretag, och den här veckan hade dom inget jobb åt mig så jag går hemma och får betalt för det, för min månadslön är jag garanterad =)

Iallafall, jag åkte till Marika och hälsade på henne och lille Leo, han börjar bli ordentligt stor nu, så himla söt stor liten pojke! Det var mycket trevligt att sitta hemma hos henne och surra bort några timmar. När jag kom hem gick jag och handlade lite mat till middagen, tacopaj skulle det bjudas på. Mycket gott blev det, Jens kom dock hem jättedålig från jobbet så han hade väl inte jättestor matlust. Vid halv sex hade jag klipptid på hårstudion, men innan jag gick dit gick jag på Life och köpte meducin åt sjuklingen hemma, Kan Jang och Sinova-tabletter, guld vid förkylning.

Jag var mycket nervös inför klippningen, jag har haft samma frisör sen sjuan förutom två gånger i Västerås, varav en jag vart fruktansvärt missnöjd med! Men hur som helst vart jag jättenöjd, min nya frisör är JÄTTEDUKTIG! Hon hade nyss fårr gesällprovet avklarat men gud vilken duktig tjej. Jag är så nöjd =)

Jag håller på och letar efter ny kamera och jag tror jag har hittat vinnaren, Canon Ixus 75. Och köper jag den på elgiganten.se får jag den+väska+2GB SD-kort för 2790:-... och det känns som ett väldigt bra pris.. Vet ni, jag kommer nog att beställa den typ skitsnart. Säkert innan jag går och lägger mig idag!

Nu har jag inget mer svammel att få ur mig så nu lägger jag ner.
Jag har ingen aning om vilka som läser det här, så ni kanske kan skriva en liten kommentar så ja vet?
Kram hej

Första inlägget

Hej hej!

Jag har toklessnat på lunar så nu tänker jag skriva här istället. Nu kan jag välja vilka som ska läsa vad jag skriver. Åtminstone i större utsträckning än på lunar, där finns många äckel.. urk!

Har väl egentligen inte så mycket att skriva, tror jag.
Vi har flyttat in i nya lägenheten och det börjar bli riktigt bra ordning nu. Småplock finns det ju alltidoch några tavlor har vi inte hunnit sätta upp än. Omtapetserat ska vi få i vardagsrummet, för 900kr, jag ska ringa RAWI och pruta tror jag för hela väggarna är FULLA av plugghål, finns inte en chans att vi nånsin skulle kunna täcka över alla hål med tavlor o.d. Så jag vill ha billigare =) Sen ska Petter fixa sovrummet så vi får finare färg än äcklig mossgrön. Uppskattas mycket!

  Nu ska ja göra nåt vettigare, typ leta efter ny kamera =)

Ha de fint.
Kram

RSS 2.0