Vi är stadsbor... i Piteå

I torsdags kväll hoppade jag och David in i Angelicas bil, hämtade släp och drog till Skellefteå. Vi hämtade lite möbler i Jonas lägenhet och bar dem sedan upp i lägenheten på Uddmansgatan i Piteå. Vi tittade på varandra, drog en djup suck och insåg hur OTROLIGT mycket det var kvar att bära upp för helvetestrapporna.

I fredags packades det hos David och så var jag förbi på Sara och Ellis avskedsfest en sväng. I lördags mötte vi Totte på parkeringen på Ankars, hämtade släp och sen var vi igång. Vi började tömma Bäckis, Alex joinade och hjälpte till. När vi börjat bära upp all skit (som tydligen mina grejer numer kallas) kom Sanna och Emme och slöt upp.
Medan jag, David och Totte åkte till Svensbyn och hämtade grejer stannade tjejerna kvar och organiserade och packade upp. Tydligen ljöd förvånade tjut över all skit varannan minut.
"Alltså, det här är så typiskt Minna."
"Vad ÄR det här för nåt?!".

Hur som helst. Allt kom in i lägenheten och efter ett antal blåmärken, klämskador och sukt mycket skratt var det dags för kvällen. Vi skulle bjuda hjälparna på öl, vin och snacks på kvällen så det behövde fixas lite. Jag och David slog våra kloka ihop och förflyttade allt kaos in i sovrummet så vi kunde vistas i resten av lägenheten. Jag for runt som en virvelvind så till slut var det Totte som sa till mig att jag skulle gå och duscha.....

I söndags låg jag däckad i årets förkylning och är fortfarande inte bra. Men jag trivs i lägenheten och snart är det nog hemma på riktigt.

-Minna

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan!



Jag har några jättebra tips till dig :) 2 sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här gratissidor men dom här två är helt klart bäst och lättast att tjäna poäng genom :)







1. GRATISMODE



Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 30 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)



www.gratismode.se/?c=3766







2. GRATISKLÄDER



Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1250 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från Gina Tricot, H&M eller JC. Missa verkligen inte denna sida!



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803



Lycka till!

2008-11-25 @ 12:17:31
Postat av: Emm

Det här med skit. Vi älskar dig ändå, du vet det va? ;)

2008-11-25 @ 17:05:53
URL: http://emno.blogg.se/
Postat av: Sän

Jag älskar oxå lägenheten. David frågade vart min säng skulle stå. Han tyckte att jag och Emme ska flytta in i samma hus som er, men jag svarade att "Det tycker inte Minna".. :P



Visst äääääääääääääälskar du mig för att jag har kramat Markus? Men du, jag har duschat bort det nu.. :P

2008-11-25 @ 22:43:26
URL: http://jailbreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0