Lovefest på Valentins dag

Schemat var späckat igår. Fina tjejorna Sanna och Emme kom hem till mitt och Davids Casa kl 17.30. Vi åt middag 17.45 när Alex dök in genom dörren. Vi drack lite, skrattade mycket, åt god mat och klockan strax före sju stod vi på Rådhustorget för att åka kärleksbuss. Amanda, Linda och två killar hade anordnat en fest med okänd destination. Vi hoppade på Lovetours kärleksbuss och blev lyckliga över att det fanns presenter på varenda stol - en kondom med smak och tre hjärtchokladbitar. I bussen var det tävling, kärleksbingo. Jag kom trea och David kom tvåa. Wohooo. Vi fick inga priser.



Lovetours stannade bussen och släppte av oss i Byagården i Stockbäcken. Amanda stod i dörren och bjöd på kärlekskramar och kärleks-välkomsdrink. Det var en ruggigt trevlig kväll med mycket prat, mycket socialiserande (även om vi i början av kvällen trodde vi skulle vara helt ensamma och sjöng "Vi har baaaraaaa varaaandraaa"), det var tryckartävling, som jag och David INTE vann för att vi såg FÖR bekväma ut. Pfft. Vi drack en hel massa alkohol, vi dansade och vi grillade mashmallows över värmeljus. Vi fäste godisarna på plastsugrör. Jag visar en bild hur det kan gå.


Det roligaste var att det sugröret stelnade sjukt fort så det gick fortfarande att dricka ur det. (Observera att det är en extraböj längst ner oxå.)

Jag bjuder på fler bilder istället för mer text. Det var en superdupertoppenhärlig kväll i alla fall!



Vi har baaaraaa varaaandraaa


Sång: "Bussen gick hit men det går inte hem, den går inte hem den går inte hem. Vad trodde ni när ni tog med femti spänn tog med femti spänn..." haha sjukt bra låt!



-Minna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för igår!

2009-02-15 @ 15:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0