KlantarselMinna

När vi hade hej då-fest för Cat förra lördagen tappade jag plånboken på 1906, fick tillbaka den av polisen men någon hade stulit och använt mitt Visakort. Jag var snabb som tusan på att spärra kortet men tjyven hade redan hunnit använda det för två köp. Ringde polisen på telefonnummer 11414 och frågade vad jag skulle göra: "För visst är det väl så att det är krogen som ska ansvara för att det är rätt person som betalar med kortet?", polisen sa ja och gjorde en anmälan. Anmälan - konstigt. Hur som helst fick jag tillbaka pengarna från 1906 så det var inga problem.

Pratade i telefon med David och skrattade lite åt att det är 15 år sen jag tappade min plånbok sist, då var det en rosa Piff och Puff-plånbok med säkert tio kronor i - som senare skickades hem per post. Haha, skulle det gå 15 år mellan gågnerna jag tappar plånboken är det ju lugnt.

Ack som jag bedrog mig.

I söndags kväll skulle jag och Marwan hämta David på Kallax men först behövde det tankas. Jag styrde kosan mot Jet, stoppade in tvåhundra i automaten, la plånboken på taket, tankade, höll koll på Marwan i bagaget, hängde tillbaka pumpen, stängde tanklocket - och körde därifrån. Hann ni med? Insåg ni vad jag missade? PLÅNBOKEN!
Väl framme på Kallax städade jag ur framsätet för att David skulle få plats, insåg att något saknades, gick bakåt i tankarna och insåg att plånboken legat kvar på taket när jag körde från stationen. Fuck!
Hur som helst tog vi samma väg tillbaka genom stan ifall vi skulle hitta den. Och jajamen, där låg den så fint på marken. Alla kort var kvar, allting var helt, förutom myntfacket, och vi skakade på huvudet och skrattade. SIKKET JÄVLA FLYT!

Jaaa, jag säger då det. Men nu ska väl det mesta ordna upp sig. Bilen ska få besöka Mekonomen här någon dag för att få helljuset fixat. Själva lamporna fungerar, men spaken vill inte sätta igång dom. Typiskt typiskt.

I övrigt börjar det snart bli sig likt i Piteå. Fia kommer imorgon och Alex på torsdag. På fredag blir det finfin kickoff på Kåren, och som jag längtar! Det enda som blir annorlunda i höst är att Lisfisen kommer vara saknad då hon är i Australien och roar sig med studier.

IDAG FYLLER FINA ANNIKA 31 ÅR, MASSA STORA GRATTISKRAMAR VÄNNEN!




Kommentarer
Postat av: cat

haha.. ska jag skriva en cheklista för idag också kanske?! ;) hahah fan minna, du kanske ska köpa en sån där grej man hänger runt halsen som du kan ha pengar & kort i?!

2009-08-25 @ 14:13:12
URL: http://atcats.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej. Tackar för det fina grattiset i din blogg. Fina du!!!! Hoppas vi snart kan ses, vi längtar efter dig. KRAAAM

2009-08-25 @ 14:26:20
Postat av: Sanna

Skönt att ni hittade den igen, kom på nu när jag läste att jag glömt att fråga hur det gick. :) JAG LÄNGTAR OCKSÅ TILL KICK OFFEN! Men samtidigt inte, har aldrig varit med om ett så roligt nollep tidigare..!! Men nästa fredag ska jag åka till Linkan och kärleken - jag längtar ihjäl mig!

2009-08-26 @ 21:59:24
URL: http://sannalangvik.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0