Separationsångest

Efter skola och jobb träffades vi i går kväll på Ankars för en riktig myskväll. Vi tittade på Tv och kramades och skrattade. Vi bestämde oss för att laga Flygande Jakob till middag och etfter att jag gett David en massage fick vi springa till Konsum för att hinna handla innan de stängde.
Medan jag fixade salladen satt David och underhöll från soffan. Vi lyssnade på musik och när det kom en mysig låt kom David och höll om mig medan jag skar tomat. Vi började gunga och stod sen och dansade och skrattade och njöt. Det var precis som på film och magen pirrade. Han är så bra!

Hela kvällen var lugn, vi tittade på våra serier (Heroes och Prison break) innan det var dags för sängen. Medan David tog sin vanliga kvällsdusch satt jag med iTunes och lets sing it och sjöng och dansade i soffan.
Vi låg och pratade i sängen och sa god natt vid halv ett. Men. Jag har en separationsångest som inte är rolig (David lämnade Piteå för tio dagar i förmiddags) så jag ville inte somna. David vände sitt huvud mot mig och sa något i stil med: "Du är så söt. Ska vi se lite Scrubs?". "Jaaa...", svarade jag, och kröp upp i hans famn i ytterligare någon timma. Jag tror vi somnade strax efter tre och klockan ringde vid halv tio.



Morgonen flöt alldeles för snabbt. Vi åt frukost och gav varandra massa kramar och pussar innan vi sa hej då vid elva.

Jag lunchade med Sanna på Kåren innan det var dags för lektion. Hon tyckte jag var lite töntig och log ett litet leende åt att jag tyckte det var jobbigt att säga hej då. Hennes långdistansförhållande är ingenting mot att jag ska vara ifrån David i cirka tio dagar... Jag vet! Jag var lite nere ett par timmar men sen ordnade det upp sig igen och nu är jag glad.

Lisa har lärt mig att det är okej att längta, men sakna är förbjudet. Hon säger att sakna är detsamma som självömkan och det är aldrig bra. Jag förstår hennes point och har tagit det till mig. Det var produktionsmöte på Kåren ikväll och innan satt jag, Sanna, Lisa och Tove och snackade och drack kaffe. Lisa drog sina tankar och vi andra fick lite mental träning. Haha, vänner är det bästa!

Ikväll har jag varit alldeles för speedad så nu tvingade jag mig att sätta mig ner i sängen och vila lite.
Nu tittade jag på klockan och inser att jag måste springa ut till tvättstugan. Jag får vila sen. Jag kommer somna som en klubbad säl när jag lägger huvudet på kudden. Ska bara hinna med ett samtal med David först. Han äter middag och socialiserar med sina vänner i huvudstaden ikväll. Imorgon filmar han och på kvällen drar han hem till sköna Helsingborg.

Nu tvätt. Ingen rast ingen ro.

-Minna

Kommentarer
Postat av: Emme

Tänk såhär: nu får du mer tid till att hänga med oss i 10 dagar. Är inte det helt underbart? :)

2008-10-23 @ 21:36:31
URL: http://emno.blogg.se/
Postat av: Säni

Längta. Längta. Längta. Längta... Äsch, klart att man saknar honom med. Men mest längtar man tills nästa gång man ses. Right? ;)

2008-10-23 @ 23:45:03
URL: http://jailbreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0