Skola...

Ge mig ork så jag pallar med skolan sista månaden! Jag är så fruktansvärt opeppad. Finns inget kul alls med att öppna kurslitteraturen!
Hur fixar man sig lite inspiration?

Om jag sätter dammsugaren mot örat, sugs alla jobbiga tankar ut då så jag får bättre plats med genusteori, kulrutstudier och litteraturseminarier?

Kommentarer
Postat av: Emme

Instämmer.

2008-05-07 @ 18:23:56
URL: http://emno.blogg.se
Postat av: MammaKarin

Hi hi, ta du dammsugaren o sug ut genustjafset, du vet ju min syn på det hela i stort även om det finns en del som är ok om det utövas rätt. Så avsluta "skrivningen" med -Säjer mamma! Så blir det full pott :)Konstigt att man har Flattar när man mer liknar bulldog...... Ska ut till Såtenäs o träna vatten i em. Fick muta pappa med att jag skulle fixa en god fikakorg, Mariekex o kaffe låter väl bra!! Nu ska jag snart till mormor o sen till Vara för att se om jag hittar kortbyxor hos Birgit sen handla..........Tråkigt. Kanske skulle väcka Jonas o skicka honom!?! Tål att tänka på. Har ASG kommit än?? Du kan hålla koll på skyn oxå ifall det kommer neddimpandes i fallskärm :)
Ge gärnet i skolan nu för snart är du hemma o då ska vi rykta höns! KRAM

2008-05-09 @ 08:51:02
Postat av: Mamma Karin

Det har jag redan sett.....o mailat Helena. Så det så!Men tack ändå du din lilla rackare. Kramen

2008-05-14 @ 12:33:15
Postat av: Johanna L

Hejsan!
Allt väl? Snön smält i norrland än? My god, måste vara rätt jobbigt att få vänta så länge på våren och sommaren!? I Gbg har vi suttit på uteserveringar i kortärmat och sett coola ut i solglasögon i månader nu! ;)
Såna trevligheter blir det dock inget av för min del nu, eftersom jag är så gott som fastkedjad vid datorn - skriver på B-uppsats.
Hoppas du har det bra, snart ses vi ju! :)
Hör av dig om du behöver hjälp med genusteorin, för i de banorna har jag tänkt sedan jag var mkt liten och insåg att jag hatade alla typer av orättvisor, och att könsrollerna var ngt som bidrar till grymt många sådana! Inte bara för oss tjejer, utan också för alla killar som inte tillåts utvecklas som de individer de är.
Kram!

2008-05-15 @ 19:20:57
URL: http://johannalarsson384.blogg.se
Postat av: Sänni

Miiiiinnnnaaaaa! Dags att uppdatera?! ;)

2008-05-18 @ 23:39:21
URL: http://jailbreak.blogg.se/sanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0